püstoli kabuur koos salvega müüki.
huvitav, et see pakkuja siin ise ei tule ega ütle, et "nojah, mehed, ärge ärrituge, pakkusin jah!"
no võibolla soovib anonüümseks jääda mingil arusaamatul põhjusel aga AUS oleks sel juhul talle vastukiri saata ja tõdeda, et hea tava eeldab kõigilöe nähtavat pakkumist ning see 800 ei sobi.
muidugi aga...eks müü siis talle ära, mis tuututad. nüüd ei tõuse hind nagunii enam sellest kõrgemaks.
no võibolla soovib anonüümseks jääda mingil arusaamatul põhjusel aga AUS oleks sel juhul talle vastukiri saata ja tõdeda, et hea tava eeldab kõigilöe nähtavat pakkumist ning see 800 ei sobi.
muidugi aga...eks müü siis talle ära, mis tuututad. nüüd ei tõuse hind nagunii enam sellest kõrgemaks.
kabuur
Pakkusin 800,kas on keelatud pr.pakkumine?Minu arust on asi nii,et kui keegi midagi müüb pole mõtet komenteerida toodet ega hinda ja pole öeldud et avalikult! Edu!
kabuur
Kas oli kahju et pakkusin 800?Kuna vähe ostan siit,pole nagu midagi osta ja harva olen arvuti taga.Ma ostan endale mitte edasi müügiks.Võiks ikka vähe viisakust olla,mõttetud mehed,lambad jne.jätke enda kodu seinte vahele.
kabuur
Mulle ei ole see äri vaid hobi,mingi ärimeeste ühendus või?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist