http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... ostitamineHjalmar Nelk kirjutas:Mehed, kurat! Kas te siis pilte ei tahagi näha?
Andke nüüd siis minusugusele ullikesele natuke nõu ja ma liidan pildid külge. Muidu pärast tuleb tõesti "põrsas kotis" ja keegi viskab mul aknad sisse.
Saksa tääk
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
http://www.wehrmacht.pri.ee/phpBB-2.0.1 ... php?t=1985Hjalmar Nelk kirjutas:Mehed, kurat! Kas te siis pilte ei tahagi näha?
Andke nüüd siis minusugusele ullikesele natuke nõu ja ma liidan pildid külge. Muidu pärast tuleb tõesti "põrsas kotis" ja keegi viskab mul aknad sisse.
Гив Ми Мани
-
brunner
Eks tule vist pilti oodata
!
Vaevalt nüüd inimene iseenda lollust tunnistab ja Sul akni sisse akkab peksma,ma näiteks peksaks oma tola pääd telliskiviga! Tola pää pidi ju ihunuhtlus olema!
Aga kui juba pilt ilmub,mis siis edesi-avalik ossjon,vöi mis?
Niipalju veel,et tunnistan ausalt-mina pöleks rohem pimedat pannu! 2500 kronu eest saab 30 tonni ehitusliiva,milleks pimesi koormast ilma jääda!
Aga kui pilt tuleb...
.
Vaevalt nüüd inimene iseenda lollust tunnistab ja Sul akni sisse akkab peksma,ma näiteks peksaks oma tola pääd telliskiviga! Tola pää pidi ju ihunuhtlus olema!
Aga kui juba pilt ilmub,mis siis edesi-avalik ossjon,vöi mis?
Niipalju veel,et tunnistan ausalt-mina pöleks rohem pimedat pannu! 2500 kronu eest saab 30 tonni ehitusliiva,milleks pimesi koormast ilma jääda!
Aga kui pilt tuleb...
-
Hjalmar Nelk
- Liige
- Kontakt:
-
Hjalmar Nelk
- Liige
- Kontakt:
-
brunner
-
Hjalmar Nelk
- Liige
- Kontakt:
-
Hjalmar Nelk
- Liige
- Kontakt:
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
...mida tahad sa öelda selle teise muinasjutuga - tupp on ju sama täägi komplektne osa?armin kirjutas:ütleks nüüd pildi järgi ka mis ma arvan:oleks vist 1000.- ka kahju maksta.siin ikka kõvasti sissesöönud kohad,ja tupp ka lömmis ja teisest muinasjutust
Ja ära nüüd hea ja terve täägi hinda paari pleki pärast nii alla ka tee
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist