Miks on Militaar.net täis kadakasakslaseid?
Re: Miks on Militaar.net täis kadakasakslaseid?
Mina oleksin moderaatorina samuti selle küsimuse mingi nipiga ära kaotanud.kelguga poiss kirjutas:Püüdsin seda küsimust juba varem postitada kuid tekst läks vist mingi nipiga kaduma.
Esiteks on ta juba grammatiliselt vildakas ('kadakasakslaseid' -

TÕDEONAJATÜTAR
Nüüd piaks keegi siiski kaitsma veitsa ka kelguga poissi. Temast peegeldub ju seda tõelist Eesti matsi ja natsi, mille kvantum meie sees viimasel ajal nii väikeseks on tegelikult kahanenud.Tema teemas kõlab üleskutse vastuhakuks moele ja trendile. See on tegelikult julge vastuhakk massile ja enamuse hoiakule. Ehk ei kutsugi ta üles pajuvenelusele jne, vaid nimedele nagu olid kunagi eesti soomusauodel Toonela, Vibulane, Vanapagan...Ma ei noomiks teda üldse. Kui siis ehk soovitaks tal vähe oma suhtlussõnavara lihvida.
-
- Uudistaja
egas midagi- lähen nüüd minagi oma ametlikele "loe ainult " päevadele vastu- sest mõte on modele vastu nina anda. jutt postituste arvu kohta. kes kui palju postitab pole nagu tõesti määrav. endast rääkides siis ma ei mäleta millal regasin ja ei vaevu vaatama ka. postitusi ei mäleta- samas olen foorumit innukalt lugemas regulaarselt 3-4 korda iga päev ja sisse login vaid äärmuslikul korral kui tunnen sügavat vajadust midagi öelda- kas rutakad seisukohavõtud pealiskaudsusel põhinevalt on ikka see ......??
paar kriba ka sellesse ilusate taimenimede räpastamisest nende inimpoliitikaga seostatuse läbi- ei heida midagi ette ega laida samuti- vist veel kehtib sel maa-alal südametunnistuse vabadus? --- samas, kas on keegi viitsinud mõtet mõlgutada kasvõi nt. ajalooklubide välilahingute esituste osas( müts meeste ees maani maha taolise innustava ja tohutu töö ees) -- miks ei võiks kohtumine lõppeda sellega ,et paigale ilmub pikk EW 18-40 vormis politseinik, piirivalvur või ohvitser ja käratab mõned sarvilised maapõhja ja küsib mis toimub ning kamandab sellele asjale lõpetust ... ettevõtmine saaks kena kehtiva lõpu
paar kriba ka sellesse ilusate taimenimede räpastamisest nende inimpoliitikaga seostatuse läbi- ei heida midagi ette ega laida samuti- vist veel kehtib sel maa-alal südametunnistuse vabadus? --- samas, kas on keegi viitsinud mõtet mõlgutada kasvõi nt. ajalooklubide välilahingute esituste osas( müts meeste ees maani maha taolise innustava ja tohutu töö ees) -- miks ei võiks kohtumine lõppeda sellega ,et paigale ilmub pikk EW 18-40 vormis politseinik, piirivalvur või ohvitser ja käratab mõned sarvilised maapõhja ja küsib mis toimub ning kamandab sellele asjale lõpetust ... ettevõtmine saaks kena kehtiva lõpu

Ma niipalju veel mainin, et kuna ma olen nö uus, siis pole jaksanud kõiki kommentaariume läbi lapata ega teadnud, et avataride-teema on juba läbi nämmutatud. Olen ju uus.
Teiseks ei teadnud ma ka seda, et mitmed kasutajad püüavad oma elektroonilise identiteediga juhtida tähelepanu sõnavabadusele. Respect!
Kolmandaks - kogu teema oli püstitatud globaalsena -mitte rünnakuna konkreetsete kasutajate vastu.
Ja veel, -kadakasakslane tähendab vaid inimest, kes püüab olla nagu sakslane. Kasutab saksakeelseid väljendeid jmt. See pole midagi keelatut.
Ning lõpetuseks -Jumal olgu mulle tunnistajaks! -ma ei tahtnud naisterahvaid mingil moel alavääristada. Lihtsalt on olemas selline täiesti konkreetne asi nagu naiselik vingumine. Teate ju küll seda "miks sul riided vedelevad...miks sa ise ära ei pannud...miks sa poest valesid asju ostsid...?". Sellest hoolimata austan ma naisi väga. Päriselt.
Teiseks ei teadnud ma ka seda, et mitmed kasutajad püüavad oma elektroonilise identiteediga juhtida tähelepanu sõnavabadusele. Respect!
Kolmandaks - kogu teema oli püstitatud globaalsena -mitte rünnakuna konkreetsete kasutajate vastu.
Ja veel, -kadakasakslane tähendab vaid inimest, kes püüab olla nagu sakslane. Kasutab saksakeelseid väljendeid jmt. See pole midagi keelatut.
Ning lõpetuseks -Jumal olgu mulle tunnistajaks! -ma ei tahtnud naisterahvaid mingil moel alavääristada. Lihtsalt on olemas selline täiesti konkreetne asi nagu naiselik vingumine. Teate ju küll seda "miks sul riided vedelevad...miks sa ise ära ei pannud...miks sa poest valesid asju ostsid...?". Sellest hoolimata austan ma naisi väga. Päriselt.
- sammal.habe
- Liige
- Kontakt:
ma olen ise ka varem küsinud, mis paganama pärast peab ennast võõraste sulgedega ehtima ning ise väljateenimata välismärke kasutama. tuli ka sõnavabaduse teema mängu toona.
ju siis ei ole mõnel mehel veel kõrvatagused kuivanud ja vaja ikka idanaabri propagandaveskile materjali anda. kui juba kirjandusmuuseum rataste vahele jäi, mis siis veel siinsest foorumist rääkida...
ju siis ei ole mõnel mehel veel kõrvatagused kuivanud ja vaja ikka idanaabri propagandaveskile materjali anda. kui juba kirjandusmuuseum rataste vahele jäi, mis siis veel siinsest foorumist rääkida...
Ma ei usu kohe mitte, et siin foorumis tõsimeelseid hitlerlasi ja aaria rassi tõupuhtuse eest võitlejaid leidub. See oleks ju huumor või pigem - diagnoos!
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Ütleme nii: Struktuurides on kallutatud jõudeMa ei usu kohe mitte, et siin foorumis tõsimeelseid hitlerlasi ja aaria rassi tõupuhtuse eest võitlejaid leidub. See oleks ju huumor või pigem - diagnoos!

Aga noh, nad ei oska nii palju ja pikalt kirjutada (ja millest olekski?), et Sulle tõsiselt riivavalt meelde jääda.
Põhjus on selles, mis pani 1941-ks aastaks (vaid 1 aastaga!) unustama "700-aastase orjaöö" ja selle, kuidas Vabaduse sõjas sakslasi suure mõnuga kolgiti...kelguga poiss kirjutas:...Tekkis vaid küsimus, miks foorumi kasutajad otsivad alateadlikult eeskujusid sakslaste seast. Arvestades asjaolu, et on olemas ka muid eeskujusid. Et millega need sakslased eestlaseid siis nii võlunud on? Huvitav ju?
Tegu on siis meie idanaabri tegudega, milliste kõrval sakslased tundusid lausa vabastajad.
Kelguga poiss teab ise seda kõike kindlasti väga hästi, seega tundub teema püstituse selgitus mitteveenev.
Sarnaseid teemasid on siin foorumis algatatud vähemalt kümnel korral.
(Enamusel juhtudel pole põhjuseks mitte küsija siiras huvi asjade olemuse vastu, vaid kas mingi labane isiklik probleem või kellegi käsk).
Isiklikd probleemid on enamasti:
1. saadud peksa mõne kiilaspäise kaaskodaniku käest
2. pruut/naine/ema on hakanud kokku elama kellegi võõra kiilaspäise mehega
3. kodune kommunistlik kasvatus
jne.
Käsk ajab taolisi "mõttevahetusi" algatama enamasti mitmete erakondade juures tegutsevaid poliitilisi lapsprostituute - ise nimetavad nad ennast: noorpoliitikud.
ProPatria
Viimati muutis propatria, 30 Okt, 2007 10:15, muudetud 1 kord kokku.
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Mida peab kirjutaja silmas mõiste all "vaba mees"?kelguga poiss kirjutas:... Vaba mees leiab oma kindluse endast. ...
Tegelikkuses tundub, et oleme oma mõttelaadilt ja sellest tulenevates tegudes ikka üks tõsine orjarahvas!
Sama mõtte on juba tükk aega tagasi välja öelnud üks meie praegustest väejuhtidest.
Vabandust teemavälise jutu pärast.
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Pro Paria, mina igatahes noorpoliitrik küll pole! Ja ei mõtlegi!
Loomulikult ma mõistan, miks osadele noorsandidele saksa-värk meeldib. Kuid eestlastel peaks ju olema muudki mille üle uhkust tunda, kui tunda uhkust sakslaste üle. Mitte et sakslased poleks II MMs tublisti võidelnud ja reht peksnud -loomulikult olid sakslased olude sunnil ka eestlaste relvavennad. Kuid orjameelsuse tunnus on minu meelest just see, kui inimene ei leia eeskujusid ja järgimistväärivaid ideaale oma rahva seast vaid imetleb teisi. Püüdes vahel isegi samastuda.
Mina isiklikult pole kunagi olnud nõus kontseptsiooniga eestlastest , kui orirahvast. Orirahvas ei ole võimeline looma ning üles ehitama oma riiki. Pealegi nii suure ja skisofreenilise riigi kiuste nagu seda on venemaa. Tõsiasi, et seda on tehtud, näitab eestlaseid pigem kui sõjandus -ja poliitikageeniuseid. Pole palju nii väikeseid rahvaid nagu meie, kes on suutnud oma riigi luua. Selline rahvas armastab vabadust mitte ei kummarda vallutajat.
Orirahvas ei oleks peale 700 aastat saksa võimu osanud oma riigist unistadagi!
Fakt, et ajast aega on eestlased taaskord pidanud oma "lootusetut võitlust" ülekaaluka vaenlase vastu, on kinnitus sellest, et me pole mingi orirahvas vaid vabad mehed. Tuleb vaid mõtelda ja käituda nagu vaba mees.
Loomulikult ma mõistan, miks osadele noorsandidele saksa-värk meeldib. Kuid eestlastel peaks ju olema muudki mille üle uhkust tunda, kui tunda uhkust sakslaste üle. Mitte et sakslased poleks II MMs tublisti võidelnud ja reht peksnud -loomulikult olid sakslased olude sunnil ka eestlaste relvavennad. Kuid orjameelsuse tunnus on minu meelest just see, kui inimene ei leia eeskujusid ja järgimistväärivaid ideaale oma rahva seast vaid imetleb teisi. Püüdes vahel isegi samastuda.
Mina isiklikult pole kunagi olnud nõus kontseptsiooniga eestlastest , kui orirahvast. Orirahvas ei ole võimeline looma ning üles ehitama oma riiki. Pealegi nii suure ja skisofreenilise riigi kiuste nagu seda on venemaa. Tõsiasi, et seda on tehtud, näitab eestlaseid pigem kui sõjandus -ja poliitikageeniuseid. Pole palju nii väikeseid rahvaid nagu meie, kes on suutnud oma riigi luua. Selline rahvas armastab vabadust mitte ei kummarda vallutajat.
Orirahvas ei oleks peale 700 aastat saksa võimu osanud oma riigist unistadagi!
Fakt, et ajast aega on eestlased taaskord pidanud oma "lootusetut võitlust" ülekaaluka vaenlase vastu, on kinnitus sellest, et me pole mingi orirahvas vaid vabad mehed. Tuleb vaid mõtelda ja käituda nagu vaba mees.
kelguga poiss kirjutas: Ja veel, -kadakasakslane tähendab vaid inimest, kes püüab olla nagu sakslane. Kasutab saksakeelseid väljendeid jmt. See pole midagi keelatut.
kelguga poisile:
eelmises oma postituses pidasin silmas eesti k-e grammatikat, mitte väljendit ennast.
'kadakasakslaseid' - sellist sõnavormi ei ole ega loodetavasti ka tule, nagu ka 'eestlaseid','venelaseid', 'leedulaseid' jne.
Mitmuse osastav kääne kõlab: kadakasakslasi!
Ja minu tagasih. arvamuse kohaselt on kadakasakslus lapsehaigus võrreldes
TÕDEONAJATÜTAR
Kes on meie rahva ideaalid? Vassili Zaitsev, Skorzzeny. No meil pole sellised. , Lembitu või poliitikud kes sahkeradavad maadevahetustega, pistavad miljoneid põue jne jne... Lõputu korruptsioon.
Või peaksime ideaali leidma vanade kommarite seast eesotsas Meri-ga.
Mina leiaks jällege oma ideaalid just Eesti Leegionist eesotsas 4 rüütliristi kavaleriga ja sealt jõuabki asi otsadega saksa teemani ..... = kadakasaklsane?
Või peaksime ideaali leidma vanade kommarite seast eesotsas Meri-ga.
Mina leiaks jällege oma ideaalid just Eesti Leegionist eesotsas 4 rüütliristi kavaleriga ja sealt jõuabki asi otsadega saksa teemani ..... = kadakasaklsane?
Viimati muutis Põrgust, 30 Okt, 2007 12:41, muudetud 1 kord kokku.
Kadakasakslus on uue, tänapäevase, nähtuse - kadaka-anglo-ameerikaniseerumise elik mikihiirestumise kõrval imho naljaasi.Erik kirjutas:Tänapäeval püüavad paljud olla Kadaka inglased-ameeriklased(enamus meist kasutab inglisekeelseid väljendeid) seega me võiksime hoida gruppi kes üritab veepinnal hoida saksa keelt. Suhtugem neisse hästi
Puhast eesti emakeelt ei kuule naljalt enam ei Vikerraadiost ega ETV-st.
Suurte miki-kõrvadega kadakagringod erakanaleis, ning paraku ka rahvusringhäälingus, väänavad vaest emakeelt nii mis kole.
Kroteskseid näiteid võib kuulda päevast päeva, korduvalt ja korduvalt.
1 tagasih. näide.
Hijuti käis siinmail külas popikoon Elton John.
Kanal 2-e noor vapper telereporter puges otsejoones nahast välja, et iga kord artisti nime ees kasutatavat sööritiitlit hääldada... ameerikapäraselt.
Küsimus: kui tiitel on kohustuslik kasutamiseks vaid ja anlt Briti krooni alamaile, siis miks krmse päralt peab 1 EV kodanik iga kord artisti nime mainimisel veel ka brittidele mõeldud tiitli lisama

Ja mitte lihtsalt, vaid kõige pesuehtsama ameerikapärase hääldusega 'söö+aar'....

TÕDEONAJATÜTAR
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist