Mehed , mis moodi te seda teete ?
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Pisikeste asjade tegemisel on parim abimees kannatlikkus.
Mina asetan lindi osi tugirullikutele vormi võtma.Lindi lülide külgpinnale panen hambatiku otsaga kaduvväikese koguse liimi.Sellise töö juures eelistan Humbroli mudeliliimi.See liim on paksem kui Revelli nõelaga variant ja erinevalt teistest paksudest liimidest ei vea enda järgi ülitobedat niiti tuubist mudelini.Lint on piisavalt kaua niimoodi vormitav.Valmis teen kordamööda alumise ja ülemise poole.Kõige lõpuks liimin mõlemad pooled mudeli külge kinni.
Tom
Mina asetan lindi osi tugirullikutele vormi võtma.Lindi lülide külgpinnale panen hambatiku otsaga kaduvväikese koguse liimi.Sellise töö juures eelistan Humbroli mudeliliimi.See liim on paksem kui Revelli nõelaga variant ja erinevalt teistest paksudest liimidest ei vea enda järgi ülitobedat niiti tuubist mudelini.Lint on piisavalt kaua niimoodi vormitav.Valmis teen kordamööda alumise ja ülemise poole.Kõige lõpuks liimin mõlemad pooled mudeli külge kinni.
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
-
- Liige
- Kontakt:
To Tarts: Veel roomikutest. Roomikulülid värvi juba restis ära, peale liimides kasuta võimalikult vähe liimi, ja kui lülide servadelt kulub pnseti/sõrmede vahel värv maha siis seda saab pärast pintsliga parandada. Lindid lõika lüli haaval välja ja liimi peale, mina alustan liimimist alt(sealt kus roomik maaga kokku puutub) siis liigun üle esimese ratta(Tigeril veoratas, seal vaata, et oleks ikka üks lüli hamba kohta nagu reaalselt on.) algusesse välja. Esimene Tiger läks veitsa aia taha aga edasi läheb ilusti.
Kamo saab sinna tikutoosi peale ikka värvides. Mina teen pintsliga, mõnikord uhtub ka seda, et teen kamo hariliku pliiatsiga ette.
Tsiknat, kena Merkava.
Kamo saab sinna tikutoosi peale ikka värvides. Mina teen pintsliga, mõnikord uhtub ka seda, et teen kamo hariliku pliiatsiga ette.
Tsiknat, kena Merkava.
Tegu tõepoolest Revelli mudeliga.Merkava MK III.
Vastupidiselt Peetrile koostan ma värvimata roomiku ülemise ja alumise poole.Seejärel värvin kummagi osa eraldi ja lõpuks liimin pooled tugirullikutele,ning värviga on vaja korrigeerida ainult kaks liitekohta.
Tegelikult on 5+5=10;2+8=10 ja nii edasi.Sama tulemuse saamiseks on erinevaid teid.Edu proovimisel
Tom
Vastupidiselt Peetrile koostan ma värvimata roomiku ülemise ja alumise poole.Seejärel värvin kummagi osa eraldi ja lõpuks liimin pooled tugirullikutele,ning värviga on vaja korrigeerida ainult kaks liitekohta.
Tegelikult on 5+5=10;2+8=10 ja nii edasi.Sama tulemuse saamiseks on erinevaid teid.Edu proovimisel
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Mina tavaliselt nii väikese mastaabiga ei tegele, aga viimati kokkupandud TKS -i roomik oli umbkaudu samas mõõdus, nagu 1:72 tank
Nii et selles mõttes on pretsedent loodud. Ja värvisin roomikud ikka alles pärast seda, kui olin neid mitu korda peale proovinud, koosnesid neljast sirgest jupist (nende otstele andsin kerged kumerusraadiused, et realistlikum paistaks) ja eraldi paarislülidest rataste ümber panekuks. Paarislülid tuli veel poolest saadik läbi saagida ja nurga alla painutada, et ümber rataste istuksid. Seejärel värvisin kõik jupid korraga ära ära ja pärastpoole liimisin kohale, umbkaudu samas järjekorras nagu Peeter juba mainis.
Aga Merkava on tõega kena!
Urmas.

Aga Merkava on tõega kena!
Urmas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist