Mehed , mis moodi te seda teete ?

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tasuks uurida vanu teemasid, enamus korduvad küsimused on juba lahti seletatud. :wink:
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Pisikeste asjade tegemisel on parim abimees kannatlikkus.
Mina asetan lindi osi tugirullikutele vormi võtma.Lindi lülide külgpinnale panen hambatiku otsaga kaduvväikese koguse liimi.Sellise töö juures eelistan Humbroli mudeliliimi.See liim on paksem kui Revelli nõelaga variant ja erinevalt teistest paksudest liimidest ei vea enda järgi ülitobedat niiti tuubist mudelini.Lint on piisavalt kaua niimoodi vormitav.Valmis teen kordamööda alumise ja ülemise poole.Kõige lõpuks liimin mõlemad pooled mudeli külge kinni.

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Vot see oli hää nõu !
Tänud
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Vot see oli hää nõu !
Tänud
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Krt topelt ikka ei kärise ! :D
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Ei hakka uut teemat tegema vaid panen siiasamasse ühe oma juba valmis olevast 1:72 Merkavast.Pilt

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

mnjaaaa
Aga kas värv peabki selline olema?
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Täpsusta küsimust.

Tom
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Tsiknat kirjutas:Täpsusta küsimust.

Tom
Ma arvan,et Tarts küsib värviskeemi kohta ;)

Marek.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Põhitoon on Israel Armor.Peale on pintseldatud ja pihustatud mingit liiva tooni ja mingit beezi.Täpselt enam ei mäleta.

Tom
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Krt seda vist jube lihtne teha aga kuidas kurat ma selle kamo sinna tikutoosi tanki pääle saan ?
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

To Tarts: Veel roomikutest. Roomikulülid värvi juba restis ära, peale liimides kasuta võimalikult vähe liimi, ja kui lülide servadelt kulub pnseti/sõrmede vahel värv maha siis seda saab pärast pintsliga parandada. Lindid lõika lüli haaval välja ja liimi peale, mina alustan liimimist alt(sealt kus roomik maaga kokku puutub) siis liigun üle esimese ratta(Tigeril veoratas, seal vaata, et oleks ikka üks lüli hamba kohta nagu reaalselt on.) algusesse välja. Esimene Tiger läks veitsa aia taha aga edasi läheb ilusti.
Kamo saab sinna tikutoosi peale ikka värvides. Mina teen pintsliga, mõnikord uhtub ka seda, et teen kamo hariliku pliiatsiga ette.
Tsiknat, kena Merkava.
Kasutaja avatar
urmo25
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas urmo25 »

kena merkava jah.tegu vist revelli omaga kui ei eksi
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Tegu tõepoolest Revelli mudeliga.Merkava MK III.
Vastupidiselt Peetrile koostan ma värvimata roomiku ülemise ja alumise poole.Seejärel värvin kummagi osa eraldi ja lõpuks liimin pooled tugirullikutele,ning värviga on vaja korrigeerida ainult kaks liitekohta.
Tegelikult on 5+5=10;2+8=10 ja nii edasi.Sama tulemuse saamiseks on erinevaid teid.Edu proovimisel

Tom
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Mina tavaliselt nii väikese mastaabiga ei tegele, aga viimati kokkupandud TKS -i roomik oli umbkaudu samas mõõdus, nagu 1:72 tank :wink: Nii et selles mõttes on pretsedent loodud. Ja värvisin roomikud ikka alles pärast seda, kui olin neid mitu korda peale proovinud, koosnesid neljast sirgest jupist (nende otstele andsin kerged kumerusraadiused, et realistlikum paistaks) ja eraldi paarislülidest rataste ümber panekuks. Paarislülid tuli veel poolest saadik läbi saagida ja nurga alla painutada, et ümber rataste istuksid. Seejärel värvisin kõik jupid korraga ära ära ja pärastpoole liimisin kohale, umbkaudu samas järjekorras nagu Peeter juba mainis.
Aga Merkava on tõega kena!

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist