vaja abi !!
vaja abi !!
Kas keegi oskab öelda palju võiks praegu maksta originaal I maailmasõja 2. klassi raudrist väga heas korras ja I maailmasõja haavata saanud must märk?
-
Frundsberg
- Liige
- Kontakt:
-
Frundsberg
- Liige
- Kontakt:
Ega ta palju ei ole, aga ma ei ütleks, et "jube vähe". Kui mul oleks sügavam huvi, siis saaks selle komplekti saksast ca 1000-1200 krooni eest kindlasti kätte. Aga erilist huvi mul ei ole.
Selliste asjade hinna määrab siiski turg. Minu pakkumine on 700 ja kui keegi peaks rohkem pakkuma, siis loomulikult müü talle.
Selliste asjade hinna määrab siiski turg. Minu pakkumine on 700 ja kui keegi peaks rohkem pakkuma, siis loomulikult müü talle.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Re: vaja abi !!
Haavatumärgi kohta ei tea aga sellise II kl. Raudristi hind oleks igal juhul üle 1000 krooniironcross kirjutas:Kas keegi oskab öelda palju võiks praegu maksta originaal I maailmasõja 2. klassi raudrist väga heas korras ja I maailmasõja haavata saanud must märk?
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
-
Frundsberg
- Liige
- Kontakt:
I MS EKII ja must haavatumärk on kuskil 800-1200.-. Rohkem küll mitte. Oleneb muidugi kus kohast vaadata.
WAF-is pakutakse aeg ajalt 35-50 EUR EK2 ja must haavatumärk ca. 15 EUR.
Samuti kui rõngal on valmistaja markeeringud, siis võib kallim olla, olenevalt mis seal on. Kas lint on ka olemas?
Lugupidamisega,
Noor
WAF-is pakutakse aeg ajalt 35-50 EUR EK2 ja must haavatumärk ca. 15 EUR.
Samuti kui rõngal on valmistaja markeeringud, siis võib kallim olla, olenevalt mis seal on. Kas lint on ka olemas?
Lugupidamisega,
Noor
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist