Hollandi militaar-arheoloogid site
Hollandi militaar-arheoloogid site
Qua Patet Orbis
seal mõned kahtlased asjad ka nt see http://www.bodem-vondsten.nl/forum/viewtopic.php?t=3721
ma nagu eriti ei tahaks uskuda et siuke leid võibolla, ning see pilt mis nätiab seda alles poolenisti maa-all on kahtlane sest muld selle ümber on kõik kobestatud nagu oleks nad ise selle peale visanud
ma nagu eriti ei tahaks uskuda et siuke leid võibolla, ning see pilt mis nätiab seda alles poolenisti maa-all on kahtlane sest muld selle ümber on kõik kobestatud nagu oleks nad ise selle peale visanud
Läänes (ja ka meile juba jõudnud) levinud pettus on võltsingute ja fantaasiate maasse (pööningule) kaevamine/peitmine ja siis mõne aja pärast koos heausklike klientidega nende "taasavastamine".
Kas on midagi paremat tõestamaks leidude ehtsust, kui kõike kaameratega jäädvustav turist/kaevurite jõuk, kelle nähes "leitakse" langevarjuri kiiver või senitundmatu SS märk
Mõne aja pärast ilmub turule ühes ja teises maailma otsas teisigi seninägematuid märke või senitundmatute markeeringutega esemeid ja asjade ehtsuse tõestuseks on siis juba foorumites ja mujal laialt levitatud eelpeitleidude kirjeldused.... Ja tunnistajad on ju olemas
Kas on midagi paremat tõestamaks leidude ehtsust, kui kõike kaameratega jäädvustav turist/kaevurite jõuk, kelle nähes "leitakse" langevarjuri kiiver või senitundmatu SS märk

Mõne aja pärast ilmub turule ühes ja teises maailma otsas teisigi seninägematuid märke või senitundmatute markeeringutega esemeid ja asjade ehtsuse tõestuseks on siis juba foorumites ja mujal laialt levitatud eelpeitleidude kirjeldused.... Ja tunnistajad on ju olemas

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
See "kobestatud pinnas" on teisejärguline, sest ise kohal viibimata ei ole keegi võimeline ühe pildi järgi hindama olukorra adekvaatsust. Ja mina olen selle koha pealt parem kui nii mõnigi TÜ-s küpsetatud "arheoloog".seal mõned kahtlased asjad ka nt see http://www.bodem-vondsten.nl/forum/viewtopic.php?t=3721
Vaata lihtsalt riidekapist võetud tekstiilmaterjali, mis pole isegi ümbritseva pinnasega määrdunud!!!! Kurat - küll ma võiksin hea petis olla, aga paraku ei hakka tegelema isegi professionaalse lõbu pärast.
Piirdun kohalike kodukootud "heausksete leidjate" nahhui saatmisega

-
- Liige
- Kontakt:
...
Mind jälle huvitab selle foorumi avalehe pildi peal olev usa nööp, ja nimelt see tõttu, et sai üks selline hilja-aegu maa seest välja kaevatatud. Siia-maani kratsin kukalt ja nuputan, kuidas küll selline asi siia eestimaa mulda sattunud on.
Re: ...
naabri Ants kirjutas:Mind jälle huvitab selle foorumi avalehe pildi peal olev usa nööp, ja nimelt see tõttu, et sai üks selline hilja-aegu maa seest välja kaevatatud. Siia-maani kratsin kukalt ja nuputan, kuidas küll selline asi siia eestimaa mulda sattunud on.
Eks ikka vormi küljest

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
-
- Liige
- Kontakt:
...
Seda ma isegi arvasin, ja küllap see nii ongi. Nööp on valmistatud vasest ja tagaküljel on kirjad: ATTLEBORO FALLS ja DEVANS&CO. On äkki kellegil linki kus selle ajastu nööpi näha saaks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline