Kes on see lendur fotolt?
Kes on see lendur fotolt?
Mees kannab Lennukooli 1. lennu märki, lenduri kutsemärki ja VS mälestusmärgi lindilõiget. Samuti on randmel käekett, mida ei õnnestu tuvastada.

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Valida on 17 mehe seast. Hr. Toomas Türk ehk tunneb ära?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Tänan!
-
- Site Admin
- Kontakt:
Sry, minu poolt passOveT. kirjutas:Valida on 17 mehe seast. Hr. Toomas Türk ehk tunneb ära?

Algul mõtlesin ka, et lihtne ülesanne. Valida tegelikult veel vähem kui 17 mehe hulgast - mehel on ju veltveebli tärnid krae peal, ning ka lenduri märk rinnas - tähendab foto on tehtud peale 1922. a. ning selleks ajaks veel teenistusse jäänud veltveeblist. Puht teoreetiliselt saaks olla 10-11 meest. Praktiliselt tuttavate nägude kõrvalejätmise järel jäi alles 5-6 meest...
Aga nagu näha - polnud minu abi vajagi...
Esimese lennu meestest on muuseas pildid olemas "Eesti Lennukroonikad" raamatus. Võid sealt üle kontrollida. Mõnest mehest oli küll selline pilt, et eriti ei kontrolli midagi

Käeketi tuvastamisel võiks abi olla ehk sellest lingist:
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=11156
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=11156
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Toomas-
Tänan!
Aleks-
Käekett ongi siis ilmselt samasugune.
Pisut kahju, et märk ja kett lahku läksid. Ei osanudki arvata, et ka Räpinas tema esemeid leidus. Tore asi igal juhul.
Tänan!
Aleks-
Käekett ongi siis ilmselt samasugune.
Pisut kahju, et märk ja kett lahku läksid. Ei osanudki arvata, et ka Räpinas tema esemeid leidus. Tore asi igal juhul.
Seda asja annab ju parandada - vahetame märgid ära (mul Paul Päeva märk), siis on Nikolai Tuimanni märk ja kett peale aastakümneid oldud lahusolekut taas koosOveT. kirjutas:
Pisut kahju, et märk ja kett lahku läksid.

Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline