NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Kui äkki hr Vabadusel sellest võimalik pilti teha siis võiksid selle siia riputada kuna endal polnud pildimasin käepärast ja kull sai veel soojalt yle antud !?
Ma püüan saada homme korralikud pildid asjast. Siis riputan siia kah üles. Asi tõesti ülimalt kvaliteetne ja vägagi aukartust äratravalt võimas.
Tänud !
Kuni Vabadus pilte ilmutab siis niikaua mõtlemiseks , et neid kulle värvituna teile sobivasse tooni on võimalik minult osta ja hinnaks 1500 eesti raha.
Kannatust natukesesk ja omaltpoolt väike teema yleskergitamine. Oludesunnil olen Rootsis ja olin kuni tänaseni laskelaagris, siis ei ole j6udnud tegeleda nende piltide asjaga. Saatsin s6brale sms-i, et ta pildistaks ja netti paneks need pildid. Eks näha ole, kuidas elukene veereb.
Tarts kirjutas:Kuni Vabadus pilte ilmutab siis niikaua mõtlemiseks , et neid kulle värvituna teile sobivasse tooni on võimalik minult osta ja hinnaks 1500 eesti raha.