T34-76

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Roomik tundub pildi peal küll super! No ja masina kere läks kohe palju paremaks, kui tiba teist tooni juurde sai, viimane pilt on iseenesest päris huvitav - justnagu oleks teine värskelt mudaaugust läbi sukeldunud - kuidas ta külgedelt ja tagant ka paistab?

Urmas.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Mudane
Pilt
Pilt

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Assaaa...roomikud on vääga hea välimusega. Tundub, et pean ka happega mässamise ette võtma, mu esimene värvimiskatse ei andnud eriti häid tulemusi, liigendikohtadest vaatab ikka haljas metall vastu. :roll:

See mustuse effekt meeldib. Pisult võibolla niiske pintsliga teha alla poole tõmbeid natuke, aga eks ise vaata, kuidas endale hea tundub, see põhiline.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Korteris äädikhappega mässama hakkad võid kaaselanikega pahuksisse minna.Haiseb võimsalt ja kaua.

Kolmapäeval kokkusaamisel võtaks Sinult maalimise kiirkursuse ja vaatame mis selle hapendamisega teha annab.

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
fossiil
Liige
Kontakt:

Roomikud olid tõega head - nägid ikka väga realistlikud välja, võib olla et muda oli veidi paljuvõitu saanud, aga kuna torn ei olnud veel kondistsiooni jõudnud, siis on raske miskit arvata - üldmulje otsustab lõpuks kõik. Ja tegelikult ei ole ka sellised savilögaga kaetud masinad fotodel teab mis haruldased.
Nii et ootame torni!

Urmas.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Töö,töö,töö,töö,hobi.
Tükk aega on nüüd vahet olnud ja ma olen selle ajaga labida valmis saanud.
Korpuseg on arvatavasti kõik.Palk küll ei ole veel paigal.Lõikasin teise alles eelmisel nädalal sirelist.Nüüd peab see mõnda aega kuivama.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Viimast pilti võivad vaadata kõik peale fossiili.Sellest tuleb torn!
Pilt

Ees on oodata vabu päevi.Kui hästi läheb,tuleb selle eksemplari väljalaskeaastaks 2007.

Tom
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Kuradi ilus käekiri sul ! :D
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Jõhkralt vägev masin tuleb. Need korkidest läbi voolanud vedelikud on lahedad 8) . Kas tornile tuleb keevitusi ka? :twisted:
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Selline mõnus must rauakolakas! :wink: Hea töö! :wink:
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Väga ilus töö, eriti loomulik on rooste saeteral.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
fossiil
Liige
Kontakt:

Olgu, eks ma püüan siis seda viimast pilti mitte vaadata :wink: Aga muidu on asi päris efektne - kuigi pärast torni kokkupanekut võib veidi probleeme tulla värvkatte ühitamise ja toonimisega - siiski on lihtsam kõik suured detailid korraga värvida-toonida. Aga muidu on pildid kenad, koloratuurilt paistavad kollakama lisandiga fotod loomulikumad, kuigi see toob välja paakide korkide juures pruunikad laigud - üle loksunud diislikütus jätab reeglina siiski mustjad jäljed - suurtes lisapaakides reeglina õli ei olnud.

Urmas.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Kobe tükk. Ma ootan huviga, mis sellest tornist saab.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Nende fotodega on nii,et algaja värk.Tegelikult pole reaalis kumbki värv päris see.Erinev tulemus on erinevas reziimis pildistamisest.Kuna mul ei ole veel statiivi siis ei ole võimalik säriaega kuigi pikaks ajada.Isegi toe najalt pildistamine ei aita minu väriseva käe puhul.

Torni värvimisel tooni tabamisega ma ei pabista.Olen ennegi värvinud ositi.Lisaks ühtlustab tolm lõpptulemust.

Tom
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Läheneme tasapisi õnnelikule lõpule.
Pilt
Russian armour põhitoon.
Pilt
Põhitoonile on peale lastud Olive drab.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Tankistiga läheb veel mõni päev aega.

Tom
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Väga ilus töö! Tekkis ka isu ehitada mõni T-34. ;)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist