Scoutspataljon RESPECT.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas janno8 »

Irw . Hea,et nemad autode reklaame ei tee. Muidu näiteks üks mees sõidab oma autoga inimestele otsa ning siis ütleb,et tugevam jääb ellu vms eriti tobedat
Irw, ma usun et sa andsid praegu just reklaamimeestele oivalise idee :lol: :lol: :lol:
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
Kasutaja avatar
Wots
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wots »

Njaa,aga peaks ju olema,et scoutspataljoni sõdur on elukutseline professionaalne sõjaväelane,mitte vastutahtmist sõdiv tont,ning olles tsiviilis käituma pigem sõbralikult!
Reklaamis oli aga suvaline naiste/laste tapja kelle kompleksid,varsti teeb endale ka otsa peale :(
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Sõita ei oska?

Juhiload ostsid?

Oled memmekas, aga võimu saades liikudaks või maakera?

Tule scoutsi sealt saad võimu......

RESPECT!!!!

Kuidas sobiks, vähe lühema sisuga aga minuarvates mõte jääb samaks.

Minuarvates oleks võinud reklaam sisaldada midagi militaarset ja patriootilist, tulijaid oleks vast vähem, aga see eest oleks nad "kvaliteetsemad", mitte mõttemaailmaga- " ega ma eriti olla ei taha, aga maru sheff on sõpradele öelda, et ma Scoutsis olen.

Aga Pampersi ja pesupulbri reklaamist on see reklaam ikka vähe parem.
Kasutaja avatar
Wots
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wots »

No jah,eks neid sunnib tagant see,et tegelikult meeste puudus. Tuleb ju mida veidrat välja mõelda!
sunwolf
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas sunwolf »

Krt, mitu korda ma pean rääkima, et seal ei sõideta tsiklitele otsa ega pargita ka valele kohale.
See, kui maasturi parkimisest tekkiv vibratsioon või tuuleõhk sitasti toetatud/kinnitatud tsiklid ümber ajab, on juba tsiklimeeste endi probleem.
Ainus tõsine vastuolu on jah selles, kuidas "skaudipoiss" imetlevalt oma märki piidleb. See oleks võinud olemata olla.
Samas seoses märgi "mittetundmise-mitteteadmisega". Kui Eesti ei oleks nii läänelikult antimilitaarne ja tsiviilteenistuse vaimuga riik, siis teaksid antud logot paljud. Kindlasti ka tsiklimehed, kelle hulgas militaristide protsent tavainimestest hulga suurem.

Ja jätkude idee on huvitav - loodetavasti on siin ka mõni nende valmis sepitseja, kes sellest kinni haarab.
Slinky
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Slinky »

mida te nokite nüüd selle reklaami kallal, parem kui üldse mittemidagi ning näitab et asjaga tegeldatakse, minumeelest on see reklaam täitsa ok, selles on sees kerge huumor, mitte ei ole lihtsalt labane värbamis reklaam või muu eestireklaam sest siin saadakse sittade reklaamide tegemisega tihti hästi hakkama.
Kasutaja avatar
Wots
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wots »

heh ma läksin lihtsalt vooluga kaasa. Ütlesin ka oma "miinused" selle reklaami kohta välja.
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas janno8 »

Slinky kirjutas:mida te nokite nüüd selle reklaami kallal, parem kui üldse mittemidagi ning näitab et asjaga tegeldatakse, minumeelest on see reklaam täitsa ok, selles on sees kerge huumor, mitte ei ole lihtsalt labane värbamis reklaam või muu eestireklaam sest siin saadakse sittade reklaamide tegemisega tihti hästi hakkama.
See siin ei ole mingi reklaamin kallal nokkimine, pigeme oma arvamuse valjua häälega välja ütlemine :D ja minu teada on eestis sõnavabadus, nii ,et kõigl on lubatud oma mõtteid foorumis välja öelda
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

No raisk,mitu korda ma pean ütlema,et kutile öeldi reklaamifirma tüüpide poolt ette,et ta PEAB seda märki piidlema.Kogu see reklaam oli nende,mitte scoutide looming;ma ei tea,kes pati staabist seda esmalt nägi ja hindas,kuid reakoosseisule esitleti reklaami alles peale telekassejõudmist(ja suitsunurgas mõisteti see üksmeelselt hukka).
Isiklikult arvan,et kes tahavad tulla,tulevad ka ilma reklaamita.Polegi siia mingit ajudeta ja suunatavat pööblit vaja.
Sunwolf,mai tea mida sa sõna "skaudipoiss"all mõtlesid,aga antud juhul pole tõesti tegemist miske elukutselise modelliga,vaid ehtsa scoudiga,kes muuseas teeninud ka Iraagis.
Kasutaja avatar
Madis22
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis22 »

Järgmine reklaam võiks olla siuke:

Istub jälle kamp tsiklimehi õllelauas, kuid mõnedel neist on kaelas rootsi kunni sallid ja paaril jope küljes kaitseliidu kana. Saabub jälle maastur, sõidab jälle tsiklite otsa, ning sealt välja astuv põdra embleemiga jopes olev jorss saab lihtsalt peksa. Järgneb loosung "Tule Kaitseliitu ja enam ei loe, mis märki kurjategija kannab"
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

See oli hea! kopeeri naljade teemasse:)
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
hummel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hummel »

Minus tekitab see reklaam kuidagi vastakaid tundeid. Imelik või isegi häbi, kui telekast koos teiste inimestega vaatama sattuda. Selline "haige" reklaam. Ise ka nagu maasturiga sõidan ja paljud tuttavad tsiklitega...
Oleks, et reklaamitaks mingit uut õlmarit/gunnarit, ütleks, et The Best. Väeosa värbamiskampaaniana aga nii ja naa.

Üldiselt ma arvan, et kes juba tahavad scoutsi minna, need ammugi teavad, mida sealt oodata ja miks nad sinna lähevad ning neile pole seda reklaami vaja. Samuti vastupidi. Sõjaväelase ja politseiniku elukutse on selline, mille reklaamimisest pole erilist kasu, sest tegemist on põhimõttelise elustiilimuudatusega elukutsega, mitte lihtsalt mingi 8-17 töökohaga. See tuulepea, kes nüüd taolise lihtlabase reklaami peale äkki kohe otsustab ja kohale tormab, tormab üks teine päev samaäkki ka minema.

Parim reklaam kaitseväele on alati kaitsevägi ise. Nende miljonite eest oleks võinud hoopis asutada kaitseväe elu kajastava regulaarse telesaate. Kunagi oli selliseks päevakohaseks saateks "Valvel". Kanal 2 jooksnud "Meie Sõdurid" oli pigem selline kentsakas seriaal.
Eeskuju võiks siinkohal võtta natuke idapiiri tagant. Näiteks "Voennoe Delo" (vt Youtube-st), "Armeiskii Magazin", "Teenin Venemaad". Kui noored (14-18 a)vaatavad neid saateid, siis võib neil justnimelt tekkida sügavam huvi sõjanduse ja riigikaitse vastu ning sealtkaudu edasi ka näiteks teenistuse vastu Scoutspataljonis.
Saade ei pea olema pikk, kuid seda sisukam. Piisaks 15 min puhast saateaega (reklaamideta) nädalas. Uskuge - andekal vennal, kes ise kaitsejõudude eluga kursis, oleks seda võimalik teha vägagi huvitavalt ja kaasahaaravalt. Lõppkokkuvõttes reklaam missugune.

Tegelikult see kaitseväe saate asi väärib vist omaette teemat...
xawa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas xawa »

Kaitseväe teemalisest saatest on pisut juttu olnud teema all 'miks eesti noormehed ei taha kaitseväkke minna'.

Endale tuleb meelde lapsepõlvest kui nädalavahetusel näidati TV'st 'teenin nõukogude liitu' :P
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist