Talvepäevad 2008

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
PW
Liige
Kontakt:

Talvepäevad 2008

Postitus Postitas PW »

Juba pikemat aega on küpsenud väike mõte korraldada militaar.net´i talvepäeva(d). Mingit aega vms pole praegu kusagil kokku lepitud, tegemist on esialgse ideega, millele ootan foorumikaaslaste heakskiitu.
Üritus võiks toimuda veebruaris, arvatavasti Rapla lähedal, olen ise sealtkandist pärit, omas kohas ikka parem majandada. Plaaniks asja nii, et mõnel laupäeval korraldadaks mingi kergelt militaarse maiguga metsaürituse (kasutada saaks ca 50 ha maad) ja õhtul söök, väike ajalooline programm + hiljem erinevad vedelikud ja muu. Ööbimiskoha ja sauna peab rentima, kuna minul sellist kohta kahjuks pole. Hinda ei oska praegu täpselt öelda, see sõltub osalejate arvust, aga ma arvan, et koos õhtusöögiga ei tohiks üle 400 raha nägu minna. Mida rohkem rahvast, seda väiksem hind.

Küsimus siis lihtne ja loogiline - kas on mõtet edasi majandada või pole lootustki, et keegi kohale tuleb? Kui huvilisi on, siis hakkan organiseerima. Avaldage arvamust!
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

Ühised üritused hea organiseermisega on alati meeldivad!
kas metsaürituse all on mõeldud piiksutamist ja kaevamist või mänge?
Kus kandis Raplamaal koht asub? :wink:
Kasutaja avatar
Rebu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebu »

Kas 12 aastaseid sinna võib kui nii siis ma tulen.
Kogun saksa ja vene kolu
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

Ära läbusta! Nagu näha vanusepiiranguid seni ei ole. KUi kohale suudad tulla , tule ja kolmandaks midagi kindlat veel ei ole. Alles arutatakse ja siis hakatakse plaane tegema.

Ega see vanus 12 ei võrdu massimõrvari, terroristi või Bill Gates-ga.
Seega miks sa ei võiks mitte tulla juhul kui asi toimub.
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Põrgust kirjutas:Ühised üritused hea organiseermisega on alati meeldivad!
kas metsaürituse all on mõeldud piiksutamist ja kaevamist või mänge?
Kus kandis Raplamaal koht asub? :wink:

No heast organiseerimisest saaks rääkida ikka alles peale üritust :D
Metsaürituse üle peab veel järele mõtlema, see sõltub suuresti ka ilmast.
Seal kandis midagi eriti militaarset pole, seega reaalne kaevatöö jääb ilmselt ära. Üks variant on tõesti korraldada mingi metalliotsijatega mäng punktide peale, siis on veel võimalus asi orienteerumisega siduda vms...
Nõme oleks ju lihtsalt karjakesi kokku tulla ja ennast täis juua, samas ei tahaks ka mingit rämedat õppuste stiilis asja korraldada, millest keegi osa ei taha/jaksa võtta. Erinevate firmade üritustelt on meelde jäänud sadade kaupa nõmedaid mänge, üks hullem kui teine, sellist asja igatahes teha ei kavatse. Ühesõnaga - asi vajab arutamist ja ettepanekud on teretulnud.

Asukoht on Raplast ca 15 km lõuna poole. Mingeid vanusepiiranguid vähemalt minul kehtestada pole plaanis, kes kohale saab ja lapsehoidmist ei vaja see võib tulla. Eelduseks muidugi vanemate nõusolek.

Ürituse hinnast - uurisin täna natuke täpsemalt, 400 krooni nägu koos söögiga tundub reaalne, vaevalt et kusagilt eriti odavamalt ka saab.
Konkreetne hind kujuneb ikkagi seoses tulijate arvuga ja söögi kohta võtan täpsema pakkumise kui asi kindel on.
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

kui aeg sobib, siis tuleks kohale küll
alex
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alex »

noh icctaga julgen kampa lüüa küll
custom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas custom »

Kui midagi ootamatut vahele ei tule,siis igal juhul tulija.
Näiteks võiks teha näituse.Igaüks võtaks midagi kaasa.
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

custom kirjutas:Kui midagi ootamatut vahele ei tule,siis igal juhul tulija.
Näiteks võiks teha näituse.Igaüks võtaks midagi kaasa.

Hea mõte, kui veel asja juurde lugu ka rääkida on, siis oleks eriti hästi.
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Metatron »

mõte on hea. kui töölt mingeid takistusi ei tule, siis olen tulemas. ilmselt tuleks saarest veel mõni inimene kaasa :)
E pluribus unum!
johnbull
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas johnbull »

ette lubada enam ei julge huvi on küll
Ajalugu kirjutavad alati võitjad, ja kaotanud poolte ajalugu kuulub osalejate kahanevale ringile.
(Joachim Peiper)
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Metatron kirjutas:mõte on hea. kui töölt mingeid takistusi ei tule, siis olen tulemas. ilmselt tuleks saarest veel mõni inimene kaasa :)

No näed, hakkab vaikselt looma. Kuna juba mitu varemalt tuttavat tublit tegijat on üritusest huvitatud, siis saatsin küsimuse täpsema majutuse hinna kohta teele. Üldjoontes on nii, et saab rentida kas ühe või kaks maja, vastavalt siis kokku 20 või 35 magamiskohta ja hind on 6 või 10 kilo raha + söök. Hind on loodetavasti natuke tingitav, ma omakandi mees ja eks alguses pannakse ikka kirves otsa.
Metsaüritusega mõtlen, et äkki ei hakkakski seekord spetsiaalselt metsa ronima, see on ilmast ja muudest asjadest liiga sõltuv. Üks asi on olenemata ilmast minna midagi otsima/kaevama/metsast välja vedama, aga hoopis halvem on näiteks ette valmistada peidetud asjad, kontrollpunktid jms ja siis avastada, et kõik läks pekki, sest ilm on jube ropp, maa on külmunud või munadeni lumi on maha sadanud. Ööbimiskoha juures on ka paras plats olemas ja mets kohe kõrval, ehk annab seal miskit korraldada.
Õhtuse programmi osas ootaks ettepanekuid, mõned mõtted on, aga kamraadide ideed oleks abiks.
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Sedamoodi et :) :

Majutuskoht on nüüd broneeritud, tegelikult juba nädala alguses, aga ma
seedisin natuke seda asja vahepeal. Tasulise ürituse korraldamine pmst
võõrastele inimestele ei ole tegelikult üldse lihtne üritus.

Koht on Võerahansu puhketalu Raikküla lähedal, kuupäev 16-17.02.2008 ja hinnad mis ma sain on järgmised:
Maja rent (majutus 21 voodikohta ja üritustesaali kasutamine) - 6000.-
Saun 4 tundi - 500.-
Õhtusöök - 100.- EEK
Hommikusöök - 50.-

Kokku 9650.-

Mis teeb 21 inimese peale 460 raha nägu.

Majas võib ööbida rohkem inimesi (lisatasu ei tule), kui on kaasas ööbimisvahendid, ruumi seal jätkub, olen ise seal paaril üritusel olnud.
Juhul kui peaks juhtuma ime ja tulla soovib veel rohkem rahvast, siis on võimalik rentida ka teine maja koos 15 magamiskohaga, hind näo kohta jääb samaks, kui teise maja ka täis saab.
Osalemiseks palun kanda hiljemalt 20. jaanuariks 500 krooni Hansapanka, arvele 221015311673, Kaino Kajamäe, selgitusega militaar. Kui 20. jaanuariks on raha saatnud alla 20 inimese, loen ürituse mittetoimunuks ja kannan raha tagasi. Kui üritus toimub, aga maksja kohale ei ilmu, siis raha tagasi ei saa. Peaks aga imekombel raha üle jääma, siis otsustab selle kasutamise kohaletulnute üldkoosolek (ntx toome õlut juurde, tellime sauna pikemaks ajaks, toetame foorumi ülalpidamist vms). Igaks juhuks pean vist ka mainima, et selle raha eest saan ma ainult pool kauge maa piletit, seega ilmselt foorumikaaslastele tünga tegemisega rikkaks ei saa. Lisaks veel mõned tunnevad mind... :D

Küsimused teretulnud ja programmi osas ootan ikka veel ettepanekuid!
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Metatron »

PW kirjutas:Igaks juhuks pean vist ka mainima, et selle raha eest saan ma ainult pool kauge maa piletit, seega ilmselt foorumikaaslastele tünga tegemisega rikkaks ei saa. Lisaks veel mõned tunnevad mind... :D
Ja ülejäänud poole maad lähed häälega? :lol: :lol: :lol:
Väga tubli. Püüan tööl nii teha, et saaks ikka tulla.
E pluribus unum!
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Metatron kirjutas: Ja ülejäänud poole maad lähed häälega? :lol: :lol: :lol:

Võimalus oleks ka ujuda, aga sellega on jama, ma nimelt ei oska ujuda... :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline