Paganama kahju on vaadata kuidas inimesed viivad töökorras relvi politseisse. Kas siis tõesti kardetakse nii palju ,et ei julgeta ebaseaduslikku riista kodus hoida.Ega siis kedagi sellega tapeta aga kui vaja saab venelastele säru anda.
Ma peaks ka omale sildi maja peale panema,et kui relva ei taha eriti sõjaaegset too mulle ära.
Mis foorumlased arvavad asjast.
Kirjutama ajendas mind lõik kanal 2 saatest reporter.
MM.
Relvad politseisse.
- Vandiraiuja
- Uudistaja
- Kontakt:
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Igasugu jahipulkadest ja käsitöökaigastest mul isiklikult küll sooja ega külma pole. Sõjanuiad -eriti sõja-aegsed- on teine asi. Aga lõppude-lõpuks on võlusõna EBASEADUSLIK.
PS. Sildiga oma maja seinal saad tõenäoliselt üleskistud põrmandulauad, segipööratud kapid ja hulga dialoogi vastavate ametnikega.
PS. Sildiga oma maja seinal saad tõenäoliselt üleskistud põrmandulauad, segipööratud kapid ja hulga dialoogi vastavate ametnikega.
Гив Ми Мани
Ma arvan, et kui sellise sildi üles paned, siis tuuakse sulle sinna ka käerauad, ports õigusi, mida saad kasutada ning arreteerimisorderi.
Usun, et isegi Eestis on inimesi, kes ei soovi oma kodus relva hoida, kellele üldse ei meeldigi sõjandus ning seepärast viivadki oma kraami politseisse ehk siis seaduse silmis õigetesse kätesse. Ajakirjanduses on küllaldaselt artikleid sellest, kuidas keegi andis kellelegi ebaseadusliku relvaga tina kodu kaitseks ning seejärel ise ka karistada saanud.
Kellel ka vähegi tahtmist ja asjaga kiiret ei ole, need saavad need relvad ka seaduslikuks muuta.
Lõpetuseks veel, et sellest teemast siin foorumis küllalt juttu.
Usun, et isegi Eestis on inimesi, kes ei soovi oma kodus relva hoida, kellele üldse ei meeldigi sõjandus ning seepärast viivadki oma kraami politseisse ehk siis seaduse silmis õigetesse kätesse. Ajakirjanduses on küllaldaselt artikleid sellest, kuidas keegi andis kellelegi ebaseadusliku relvaga tina kodu kaitseks ning seejärel ise ka karistada saanud.
Kellel ka vähegi tahtmist ja asjaga kiiret ei ole, need saavad need relvad ka seaduslikuks muuta.
Lõpetuseks veel, et sellest teemast siin foorumis küllalt juttu.
-
- Site Admin
- Kontakt:
Teema lõhnab selle järele, et relvaseadus tuleb teha mõne alafoorumi jaoks kleepsuks.
Praegu link. Ja teema lukku.
http://estlex.ee/estlex/kehtivad/AktTekst.jsp?id=42713
Praegu link. Ja teema lukku.
http://estlex.ee/estlex/kehtivad/AktTekst.jsp?id=42713
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline