Väike auhind !!!

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Joss Metsast kirjutas:Ei ole pahased...
Siis hästi :wink:

Kell 12.00 viisin oma töö kolmandana riiulisse.
Kuna mina oma algset masinat valmis ei saanud õigeks ajaks, siis paiskasin võistlustulle oma väikse näputöö, mille eile õhtul valmis meisterdasin.
Ametlik hindamine on homme kell 11.00, mitteametlik pildistamine on pärast seda. Otsustasin, et seekord pressikonverentsi ei hakka tegema :wink:
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

No jah, eks ma pean selle sinna homme hommikul viima, ei kuiva teine ära muidu.

Ametlik hindamine on homme kell 11.00, mitteametlik pildistamine on pärast seda. Otsustasin, et seekord pressikonverentsi ei hakka tegema
Kas vähemalt mingi rahva poolne asjade vaatlus ka toimub?
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Panzergrenadier kirjutas:
Tere,
Selleks võtangi ma homme fotoka kaasa.
Iseasi on muidugi minu pildistamisoskus.
Homme panen ka pildid siia ülesse.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Panzergrenadier kirjutas:

Äkki võiks selliste teemade puhul ka kirjas olla kriteeriumid, millede järgi hindamine toimub? näiteks kui olulisel kohal seekord on nö teemas püsimine?
Laiemalt arutades võiks ka edaspidi olla sellised asjad veidi lahti kirjutatud, mida konkreetsel puhul hinnatakse.
Kohtunikud peavad teinekord päris palju vaeva nägema, kui nt mitmes eri liigis tööd väljas ja peab kõikide nende puhul suutma otsustada, kui autentne mingi mudel on tehtud. Vääriks ehk arutelu? See viimane pole ehk selle konkursiga seoses väga oluline, aga hiljem veidi nö rangema raamiga asja puhul küll.

Kk
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Äkki võiks selliste teemade puhul ka kirjas olla kriteeriumid, millede järgi hindamine toimub? näiteks kui olulisel kohal seekord on nö teemas püsimine?
Laiemalt arutades võiks ka edaspidi olla sellised asjad veidi lahti kirjutatud, mida konkreetsel puhul hinnatakse.
Kohtunikud peavad teinekord päris palju vaeva nägema, kui nt mitmes eri liigis tööd väljas ja peab kõikide nende puhul suutma otsustada, kui autentne mingi mudel on tehtud. Vääriks ehk arutelu? See viimane pole ehk selle konkursiga seoses väga oluline, aga hiljem veidi nö rangema raamiga asja puhul küll.

Kk[/quote]

Jutt õige :!:
Mul esimene kord sellist üritust orgunnida, järgmised korraldajad peaksid eelpool kirjutatu meeles pidama :wink:
Isiklikult arvan, et see praegune üritus on lihtsalt lõbus proovikivi tulevikuks, kui on kaasatulijaid, siis saab asi ka jätkuda.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Igaks juhuks mainin, et siinkohal oli tegu ettepaneku, mitte kriitikaga:)

Kk
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Oleks hindajatele palve homme mitte kohe täpselt 11:00 hindama hakata. Sain oma üllitise valmis ja osaleks, kuid võib tekkida paar komplikatsiooni, seega äkki 10min hilinemist on andestatav. :oops:
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

kalle kirjutas:Igaks juhuks mainin, et siinkohal oli tegu ettepaneku, mitte kriitikaga:)

Kk
Sain aru :wink:
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Tere,

Võistlus on nüüdseks läbi :!:

Et võtta pingeid maha, annan teada, et võitja on...
Luciano :!: :!: :!:

Õige pea paneb ka kohtunik Tsiknat võistlustööde pildid siia ülesse.

Palju õnne võitjale ja suured tänud osalejatele :)
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Tõsiselt või? Keegi suutis teised tööd ära lõhkuda või?
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Luciano kirjutas:Tõsiselt või? Keegi suutis teised tööd ära lõhkuda või?
Ei ei, miskit sellist ei juhtunud :wink:
Lihtsalt kaks kohtunikku jõudsid kiiresti omavahel konsensusele, et sinu töö on kõige objektiivsem ja võidutöö vääriline :!:

Loodan, et Tsinkat paneb ikka varsti pildid avalikuse ette, siis saavad ka foorumiliikmed oma hinnangu töödele anda.

Võitja aga saab auhinnaks graveeritud plaadi, mille kinnitab oma võidutöö külge + siis üle jääva rahaga otsustab ta ise mis ette võtab.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Käisin ka siis kõiki töid vaatamas ja mul on küll hea meel, et töid ikka tuli ja tase oli ju ka väga kõrge. Mulle vaid tundus, et ma valisin seekord veidi vale lähenemise. Lihtsalt mulle jäi mulje alguse poole vastustest antud teemas, kus räägiti habemetega sõduritest ja kinke sülgavatest relvadest:) Ma siis haarasin sellest suunast kinni ja läksin ka seda teed.
Nüüd aga loen:
Miramax kirjutas: Lihtsalt kaks kohtunikku jõudsid kiiresti omavahel konsensusele, et sinu töö on kõige objektiivsem ja võidutöö vääriline
siis mulle tundub, et seda objektiivsust oli ikka suht enam nõutud:) noh igatahes väga värskendav kogemus oli sõdurist jõuluvana teha:)
Luciano kirjutas:Tõsiselt või? Keegi suutis teised tööd ära lõhkuda või?
Luciano on muidugi viisakalt tagasihoidlik, aga kui teisi töid ise nägin, siis oli mulle juba selge, et võidu peale kandideerivad veidi teised tööd kui minu oma. Kahju, et silte juures polnud, niiet ega ma ei teagi kes millise töö taga oli.
Igatahes üritus oli mõnus ja läks igati korda. Minupoolt tänud korraldajatele ja muidugi ÕNNITLUSED võitjale:)

ps. kui pole palju palutud, siis koos piltidega võiks kohtunike kommentaare ka veidi saada. Just selles osas, mida ja kuidas hinnati.

Kk
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Tere.
Kõigepealt vabandused kõigile, kellel lasin ööpäeva teadmatuses olla.Esikoha olete te juba teada saanud.Selle kohapealt ei tekkinud kordagi küsimusi.Kõigi arvamus kattus 100%.Kahjuks oli ametlikke hindajaid ainult kaks.Hobikeskuse müüja ja mina.Samuti segas töö mingil määral teise kohtuniku hindamist.Laupäevasel päeval oli pidevalt vaja ka klientidega tegeleda.Kuna hindajaid oli liiga vähe siis lasin nõuandva häälega osaleda ka Miramaxil ja Paravozil.
Enda jaoks seadsin hindamiseks kolm põhilist pidepunkti.
teema-militaarsed jõulud.
töö keerukuse aste
töö teostamise kvaliteet.

Kohale laekus 3+1+1 tööd.
Kolm tööd olid kella 11.00ks vitriinis.Kaduvväikese hilinemisega jõudis kohale Siim.Viimane töö jõudis kohale peale hindamise lõppu.Kuna sellel tööl ei olnud täidetud teema kriteerium leppisime autoriga kokku,et võistluse tulemusi ringi ei vaadata.Töö aga näitusele jääb.

Esikoht-Luciano
Üllatas positiivselt ideega.Pean kahjuks tunnistama oma piiratud mõtlemist.Teema militaarsed jõulud tekitas ka minu peas pilte militaartehnika ja päkapikkude sümbioosist.
Dioraami tegemine on iseenesest juba klass kõrgem kui lihtsalt mudeli tegemine.Samuti on töö teostatud hästi.
Pilt
Pilt

Teise ja kolmanda koha vahel oli vääääga raske valida.Tegelikult oli kohtunike arvamus teineteisele vastupidine.Otsustasid asja lisaarvamused ja Kalle töö suurem keerukuse aste.

Teine koht-Kalle.
Idee-kõrgemate eesmärkide nimel riskiks valmis.Töö pealkiri annab juurde mahlaka nüansi.
Teostus on hea.Siinkohal peab mainima ,et originaaltehnikale vastavusi me jooniste ja nihikuga ei võrrelnud.
Keerukuse võib lugeda üle keskmise.
Pilt
Pilt

Kolmas koht-Pantzergrenadier
Idee-jõulud idarindel.Väga hea ja minu jaoks natukene sokeeriv.Ma arvan,et 99% militaarmudeliste ei võta sõda sellisena nagu ta tegelikult on.
Töö keerukuse aste lihtne millele lisab võlu hea kompositsioon.
Teostus on superhea.
Pilt
Pilt

Neljas koht-Miramax
Idee-etteaimatav.Nagu ma juba oma piiratud mõtlemist mainisin.Kuigi ka siin on autoril varuks olnud üllatus.Ei päkapikkudele,ei jõuluvanale hoopis lumememm on rooli tulnud.Loeksin seda positiivsele poolele.
Töö keerukus-lihtne.
Töö teostus-korrektne.
Pilt
Pilt

Võistlusele hilineja-Paravoz
Pilt
Pilt

Tänan kõiki kes võtsid vaevaks tööd esitada.Olge edaspidi sama tublid ja tooge oma töid ka avalikkuse ette.Ma arvan,et näituse külastajatele ei ole kõige olulisem võistluse tulemus.Kindlast aga on huvitav vaadata millega mudelistid tegelevad.Milline on nende fantaasiamaailm ja kuidas saab karbitäiest plastitükkidest tõetruu dioraam.

Rahulikku jõuluaega.

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Minu mõtteid hindamise suhtes ja teemasse minekuga.

Kuna teema oli ''Militaarsed jõulud'', siis üldiselt võib seda teostada väga mitmeti. Kuna kõik olid talvehõngulised ja talv omakorda meenutab mulle jõule, siis ongi ring koos.

Plaanid olid suured, kuid peagi jooksis mõte kokku ja oleksin peaaegu alla andnud, kuid võistluse idee toetuseks otsustasin midagigi välja panna. Mul oli juba ammusest ajast üks figuur pooleldi värvitud ja seega otsustasingi midagi väikest luua, kuhu figuuri saaks kesksele kohale panna. Tunnistan, et asi venis koos vandumisega kella neljani võistluse hommikul. Ei pretendeerinud ma võidule, vaid osavõtt oli silme ees peamine. Idee oligi ehmatada ja just sellele rõõmu meeleolule vastanduda.

Kalle mainis:
Mulle vaid tundus, et ma valisin seekord veidi vale lähenemise. Lihtsalt mulle jäi mulje alguse poole vastustest antud teemas, kus räägiti habemetega sõduritest ja kinke sülgavatest relvadest:) Ma siis haarasin sellest suunast kinni ja läksin ka seda teed.
Kui sina ja Miramax ei oleks jõuluvana ja lumememme sisse toonud, siis oleks võinud näitusele panna pealkirja ''Julmad jõulud''.
Minu meelest ongi tore, et osalejad teemat isemoodi tõlgendasid. Kalle, sinu töö pealkiri on muide ülihea.

Kui nüüd kohtadest rääkida, siis enda töö jätaks kõige lõppu. Esikohta on mul raske määrata, kõik olid omamoodi head, kuid Luciano töö juures jätkus lihtsalt rohkem pisikeste vidinate avastamisrõõmu.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Minu õnnitlused võitjale ja kõikidele osalejatele! :)
Vaatasin neid töid,aga Luciano dioraami pildid on veits pimedad,niiet väga palju seal silm ei jaga.Aga mulle meeldisid kõik tööd! :D
Järgmine aasta,ehk osalen ka. :roll: (loodame)

Marek
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist