meesmetsast kirjutas:Suurte lahingrelvade?Aumees kirjutas:Neid paukpadrunitega püstoleid ja revolvreid pakutakse müüa väga odavalt isegi Kuldse Börsi lehes.
Ikka suurte lahingrelvade variandid.
Jube ju.
Ise käisin aastaid tagasi iga päev relv vööl.
Mõelge nüüd kui selline udu kukub väheke närvilisema relvakandja kõrval kõmmutama. Mis siis juhtub?
Toon näiteks maha lastud turvamehe Tallinna Kaubamaja juures.
Või maha lastud rongijuhu abi.
Kes teavad need mäletavad.
Vabandust palun.
Mõtlesin, et sõjaväeliste käsirelvade.
Vaadake järgi. Olid vähemalt minu vaatamise ajal uhked Berettad ja mida muud tahad.
Aidake mind mu tongikaga
Stardipüstolid/Paukmoonaga relvad
-Minu au on truudus-
Tere!meesmetsast kirjutas:Suurte lahingrelvade?Aumees kirjutas:Neid paukpadrunitega püstoleid ja revolvreid pakutakse müüa väga odavalt isegi Kuldse Börsi lehes.
Ikka suurte lahingrelvade variandid.
Jube ju.
Ise käisin aastaid tagasi iga päev relv vööl.
Mõelge nüüd kui selline udu kukub väheke närvilisema relvakandja kõrval kõmmutama. Mis siis juhtub?
Toon näiteks maha lastud turvamehe Tallinna Kaubamaja juures.
Või maha lastud rongijuhu abi.
Kes teavad need mäletavad.
Aidake mind mu tongikaga
Lapsed ärge mängige relvadega : )
Ah tühja kah, ega ma ei tea kellega ma hetkel suhtlen.
Mõte on, et relv on mõeldud tapmiseks ja ülejäänu on kaubanduslik möla.
-Minu au on truudus-
-
meesmetsast
- Liige
- Kontakt:
Jah, mul laseb kohe terve salve 1 sekundiga äramürakaru kirjutas:Kui üksiklaskudega kiilub kinni kas siis valangul probleeme pole?meesmetsast kirjutas:Kas keegi paukrelvade parandamisega ka tegeleb?
Kurat, nõelaga midagi jamasti. Üksiklaskudega kiilub nõel näiteks kinni. Muidugi saab lahti, aga alguses sellist asja ei juhtunud. Või äkki teab keegi, kus müüakse varuosi?
Või sain ainult mina aru et sinu oma laseb ka valanguga
Kui laseb, ütle kust said.
mürakaru
No siis oleks pidanud ostu(abi) alafoorumisse tegema.Tarts kirjutas:Vabandust et segan , aga tegin selle teema siiski selleks et keegi pakuks paukrelvi mulle myya mitte selleks et kuulata kelle laseb valanguga ja kellel nõel kinni kiilus !?
http://www.wwiiguns.com/store/index.php
-
meesmetsast
- Liige
- Kontakt:
Vabandust väga, kuid järgmine kord siis tee täpsustav pealkiri. Mina võtsin seda kui üldiselt "paukrelva" teemana. Ja mis sul häda nüüd?Tarts kirjutas:Vabandust et segan , aga tegin selle teema siiski selleks et keegi pakuks paukrelvi mulle myya mitte selleks et kuulata kelle laseb valanguga ja kellel nõel kinni kiilus !?
-
meesmetsast
- Liige
- Kontakt:
Paukpadruniga relvad
Tere
Kes müüs kunagi ostas paukpadrunitega relvi?Walther ppk hind oli 990.
Kes müüs kunagi ostas paukpadrunitega relvi?Walther ppk hind oli 990.
-
canislupus
- Liige
- Kontakt:
Pühapäevast Bondi filmi tahad vaadata, tukk pintsaku all põues? http://www.sinuhobi.ee/bruni.htm ja 1100.- + moon. Asub Mustikas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist