Sooviksin teada, kas keegi meite maal ka nendega tegeleb? Tahaksin alustada nende kogumist, kuid ei oska kohe kuidagi kuskilt alustada ehk kus saada, kui palju maksavad jne jne jne. Igasugune abi on teretulnud.
Unustasin lisada, et soovitatavalt koopiad.
USA sõjalised medalid
Just eile oleks oksjonilt saanud usa autasusid suure karbi ca 150-200 krooniga. Minu mäletamist mööda jäid need üldse huvipuuduse pärast korraldajatel müümata
.
Kui koguma hakkad, soovitaks ennem õppida ja infot koguda, mis autasud, periood, jne... ja kui on mingi üldpilt koos, siis alles esimesi autasusid omale kogusse vaadata. Eeltöö ja õppimine hoiab tulevikus kindlasti palju raha kokku.
Heaks materjaliks soovitaks muretseda mõni OMSA kataloog. Sealt saad mingi ülevaate autasudest ja ka hindadest. Nii vähe, kui ma tean, tänapäevased usa enam levinud autasud on odavad.

Kui koguma hakkad, soovitaks ennem õppida ja infot koguda, mis autasud, periood, jne... ja kui on mingi üldpilt koos, siis alles esimesi autasusid omale kogusse vaadata. Eeltöö ja õppimine hoiab tulevikus kindlasti palju raha kokku.
Heaks materjaliks soovitaks muretseda mõni OMSA kataloog. Sealt saad mingi ülevaate autasudest ja ka hindadest. Nii vähe, kui ma tean, tänapäevased usa enam levinud autasud on odavad.
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline