Väike auhind !!!

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Immelmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Immelmann »

Väga hää!
Üllatas (meeldivalt) erinev vaatenurk teemale lähenemisel. Endal oli idee kinni kombinatsioonis lennuk+jõuluvana. Hea, kui aastavahetuseks valmis jõuan. Eks jääb järgmiseks korraks tagavaraks.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Super !!! Õnnitlused võitjatele. Tahaks teisi elusuuruses näha , pilt pole vast see. Päkatseid oli küll vähevõitu aga sellegipoolest super .
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Minu jaoks siis esimene valims töö ja eks ma ikka jubedalt pabistaisn ka seda teostades. Tegelikult alustasin mõtet sellest, et mehed tahaks jõuludel lugeda kirju kodustelt, laulda jõululaule ja ehtida kuuske. Esimest kahte raske teostada aga kuuse otsustasin ehtida sõdrlikult raudristidega. Kahjuks ei saabunud ordenite/medalite etsid õigeks ajaks kohale. Aga kuna ma töötasin ca poolteist kuud selle põhja ja figuuride kallal, iga õhtu natukene, siis ei raatsinud omateada ka jätta.

Mulle väga meeldib Kalle töö keerukus ja tema tööd seal riiuli nähes tekis juba väike kätevärin. Olles eriti kiindunud(nii lühikese ajaga) figuuridesse, siis jõulumees on ikka eriti kõva sõna. Nüüd nähes veel Siimu sõdurit haual, paneb ikka mõtlema, et millega ma siis omast-arust tegelen?
Miramax on muidugi meile kõigile „ära pannud” sedakorda oma lõbusa lähenemisega.

Igaluhul tänud võistluse korraldamise eest - nüüd ma sain särtsu juude ja julgust edasisteks pingutusteks. Ilmselt selliseid geniaalseid soomuseid kui panzergrenadieri ja fossiili pintslist (aerograafist) minult tulema ei hakka aga siiski ei pane ma liimituubi käest.

Ja tänud Mad Matsile – sest tema Sdkfz 7/3 kastist ülejäänud Flak ja meeskond andsid võimaluse dioraami tegemiseks.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Õnnitlen võitjat! Ja muidugi kõiki teisi osalejaid samuti, tegelikult paistavad kõik tööd huvitavad, lausa imestama paneb, kuivõrd tugevat ideed saab mõne üksiku elemendiga dioraam väljendada - pean silmas Siimu teostuses jõuluaega Idarindel. Ja Kalle oskas mõttes Jõuluvana sõiduriistaks Natteri kohandada - selle peale ikka peab tulema :lol: , ilmselt lähipäevil astun Hobikeskusest läbi - vaja järele vaadata, kas kingipakkidel ikka on stabilisaatorid küljes või ei... :roll: Samuti näen siis ära ka teised tööd - Bf-110 on üks salajastest lemmikutest...

Urmas.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Ärge siis palun minu üllitise üle väge itsitage :wink:
Mul oli tegelikult plaanis väike Itaalia Semovente tank kirjuks värvida, kuid aja puudusel jäi töö lõpetamatta.
Võistlustöö aga tegin nelja tunniga valmis, millest vähemalt kolm tundi läks skeletondude saadetud limmo ja banaani kastide voltimisele ja liimimisele.

Nüüd siis aeg hakata mõtlema Suurele Auhinnale :!:
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

ei itsita midagi, see sobis ju suurepäraselt ! Kujutan ette et seda oli väga lõbus teha ;)
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Ah et sinna need kastid läksidki! :D Tundusidki need kastid kuidagi tuttavad. :D
Igatahes veelkord,kõik tööd olid mõnusad ja loodame,et järgmine aasta lisandub veel võistlejaid(Mina kaasaarvatud :D )
Rahulikke jõule siis kõigile.

Marek
Kasutaja avatar
Lukk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lukk »

nägin asju kohapealt ka. Väga korralik töö. Ainult head sõnad tööde kohta ning edaspidigi head mudelite meisterdamist. :wink: :D

Terv:
Füürer
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Tore, et erinevad lähenemised ikka sobib rahvale:) Nähtud figuurid ja dioraam panid mind siiani igasugu ideid kaaluma, sest midagi sellist tahan ise ka proovida..igatahes mõtlemapanevad muljed.
Ja Luciano ütleb, et esimene valmis töö... pole midagi öelda, mõned lihtsalt on andekad:) Ja lumemehe vankri kohta ütleks miagi, et üks igati vahva lahendus:)
Ununenud tänusõnad lähevad Levarile, kelle käest saadud Preiseri toodetud saksa sõdurist jõulumees sündis:)

Kk
Luciano
Liige
Kontakt:

Kas Sul Kalle sellest jõulumeheks moondumise protsessist pilte ka on? Mis tehnikat kasutasid? Ise maadlen esmaktasetusega skulptimises hetkel ja ega midagi head välja ei tule :)
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Vot pilte kahjuks pole, olin vist nii kiiruga asja kallal. Aga tehnika oli lihtne..veits julm ka.
Alguses uuristasin mehe kõhuosa tühjaks, siis painutasin sõduri mantli hõlmad veidi rohkem laiali. Siis kasvatasin pahtli ja superliimi segust kõhu ette ja püksid veits rohkem puhvi. Samast materjalist tuli habe ja müts. Pärast veits lihvi ja mudimist, rihmad paika ja värvi. Nii see käis:)

Kk
Luciano
Liige
Kontakt:

mida see superliim (Super Atack siis ilmselt) seal pahtlis annab ja mis vahekorras seda segada?
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Annab tugevust. Kasutasin seda, sest arvasin, et suurem tükk puhast pahtlit võib kuivades praguliseks ja muredaks mina. Kasutada saab seda ka siis kui kuhugi mikit serva või riba vaja kasvatada (nt ka figuuril mantli serva kasvatamine). Hiljem saab vajadusel väga väikseks ja ühukeseks lihvida ja on väiksem oht, et katki läheb. Vahekord suht silma järgi, väiksed kogused ka 1:1. Kui superliimi liiga palju saab, siis kipub kätte ära kuivama.

Kk
Luciano
Liige
Kontakt:

Tänud, proovin kohe õhtul järgi!
www.aiaimpeerium.ee
Luciano
Liige
Kontakt:

Midagi originaalset Rumeeniast samal teemal:
http://www.cartula.ro/forum/index.php?showtopic=3207
www.aiaimpeerium.ee
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist