ostan õhupüssi

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
olen_huvitatud
Liige
Kontakt:

ostan õhupüssi

Postitus Postitas olen_huvitatud »

ostaks siis tinajunne sülgavat õhupüssi võimalikult odavalt :lol:
stilett
Liige
Kontakt:

???

Postitus Postitas stilett »

Vabandust, mida tähendab võimalikult odavalt? Odavad hiinakad ei maksa poodides-bensiinijaamdes niigi praktiliselt midagi- mõne võib kätte saada lausa 150-200 krooni eest. Korralikud maksavad alates mõnest tuhandest ja ülespoole. Kirjuta ikka, millist õhupüssi sa endale otsid ja mille jaoks. Tõsisemate laskeharjutuste tegemiseks peab olema ka korralik riist, plekkpurke võib ka suvalise plärtsutajaga uppi lüüa :D
Lars
Liige
Kontakt:

Õhupüss

Postitus Postitas Lars »

Kui eesmärgiks on saada võimalikult madal hind, siis kiika Novaluxide, Koduextrate ja Jyskide suunas.
Plärts käib uhke, rohkemat oodata oleks liig.
Saad püssikujulise eseme millega suurt midagi peale hakata pole.

Kui soovid lasta, võta sihiks nimed CZ, Crosman, Diana. + kvaliteetmoon.
Ma olen vait. Kuni olen endas päris kindel.
olen_huvitatud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olen_huvitatud »

sai siis võetud diana mod 54 airking mis töötab küll suht hästi aga hind oli kirves:
Mudel: Mod. 54 Airking
Hind: 10 900.- EEK
Detailsemalt: Puitkabaga. Relval on spetsiaalne süsteem tagasilöögi kõrvaldamiseks. Relval on ka match tüüpi päästik ja automaatne kaitseriiv, vinnastushoob asub küljel.

Pikkus: 113 cm
Raua pikkus: 44 cm
Kaal: 4.6 kg
Algkiirus: 320 m/s
Toote foto
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

11 000 õhupüssi eest? Aga jah, eks minus räägib vist lihtsalt alatu inimlik kadedus... :(
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

need õhukate täpsused on kah parajalt ülepaisutatud ja laialivalguvad teemad. näiteks ise kasutan "daisy powerline 1000" püssi, mis originaalis maksab koos 3-9x32 optikaga umbes 120 taala (eestis sama tüüpi õhuka ekvivalendi hinnad umbes 3000-3500 + optika eraldi). algkiiruseks 305m/sek ja tavamõistes tegu suvalise plõksimispüssiga. ent hui sellega - piisavalt harjutamist ja õiged kuulid (sobilik kuju+sobilik kaal) tagavad isegi sellise klassikalises mõistes odavat sorti õhuka puhul võimaluse lasta 30m pealt keskmiselt 6-7 kuuli "ühte auku" ehk siis umbes sentimeetrisesse ringi. võibolla on konkreetne püss juhtunud jube hea, võibolla olen ise sitaks osav - ei tea. tean vaid seda, et sellise hinnaklassi juures selliseid tulemusi reeglina ei saavutata.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

ühes osas olge kindlad: optikat, mis alla tonni maksab, pole mõtet ostmagi hakata. teoreetilsielt proovida ju võib aga lõpptulemus on selline, et samahästi oleks võinud eesti ekspressi rulli keerata, kaks tuletikku ristiks läbi torgata ja tuld anda. see tähendab, et kui üldse eesti olustikus optikale mõelda, tuleb arvestada vähemalt tonnise väljaminekuga.

kui keegi vähemaga lepib, siis täiesti omal vastutusel.
jrgen20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jrgen20 »

Mind nüüd huvitaks, mis tagasilöök ühel õhukal olla saab? Olen lasknud nii vene Iž38-ga kui uute Crosmanidega (polnud mitte just kõige odavam pill) ning mingit tagasilööki ei tunnetanud.
vre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vre »

Õhupüssidel on see löök tingitud just vedru löögist tekkivast inertsist ja selletõttu ei pruugi tänapäeva suurejõulistel õhkrelvadel optikad,mis muidu kestavad väga hästi jahi relvade peal suurt kaua vastu pidada.
Vedru lihtsalt peksab optikad laiali.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

vre kirjutas:Õhupüssidel on see löök tingitud just vedru löögist tekkivast inertsist ja selletõttu ei pruugi tänapäeva suurejõulistel õhkrelvadel optikad,mis muidu kestavad väga hästi jahi relvade peal suurt kaua vastu pidada.
Vedru lihtsalt peksab optikad laiali.
Õhupüssidele on ka eraldi optikaid müügil, mis on spetsiaalselt neile tehtud. Tavapüssi optika, paraku tõepoolest, võib õhupüssiga ära laguneda.
kahro
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kahro »

Kas te tahate väita et jahirelvade optikad ei pea õhukatel vastu. Mina seda juttu ei usu.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

kahro kirjutas:Kas te tahate väita et jahirelvade optikad ei pea õhukatel vastu. Mina seda juttu ei usu.
Kui tegu korraliku õhupüssiga, siis kindlasti ei pea. Jahipüssi optikad on tugevdatud tagasilöögile, õhupüss lööb ettepoole, siin ka põhjus. Tean isegi inimest, kes nii sai oma Swarovski optikaga hakkama.
Aga, eks proovi ise järgi, siis jääb vähemasti eluks-ajaks meelde.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist