Uued asjad
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Jah,Kullo pood on nüüd avatud laupäeviti 00.35-00.37.Ohoh, kas mindi uus kord, et Kullo pood laupäeval lahti on?
Kui Sa minu postituse aega vaatad siis see on 00.36.
Figuurid 5tk on kaasas.Ei ole veel süvenenud kas nad langevarjuga hüpata oskavad või ei.Tom,väga hea ost,minu teada olid sellel kaasas ka Saksa langevarjurid?
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
-
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Kopteriga on siiski kaasas 4,mitte 5 meest.Langevarjusid ei ole.Kaks kergekuulipildurit.Üks raskekuulipildur ja üks mees reaktiiv granaadiheitjaga.Tom,väga hea ost,minu teada olid sellel kaasas ka Saksa langevarjurid?
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
-
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Nonii mehed!

See on minu jaoks üks viimase aja kõige oodatum mudel .
Tänud eelnevale postitajale!

See on minu jaoks üks viimase aja kõige oodatum mudel .
Tänud eelnevale postitajale!
Viimati muutis Panzergrenadier, 21 Jaan, 2008 16:55, muudetud 2 korda kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Nonii, meie hoovis jälle üks traktor rohkem ja seda tänu Jossile http://www.modellversium.de/kit/artikel ... gin=sparte
Minul on uute asjadega nii, et lubasin sellel aastal väga kokku tõmmata uute peale võtmise. Et aga lõpetada mõned lahtised otsad ja ideed tegin paraja nö lõpuspurdi. Peale seda kui nüüd viimased uued tiivulised kohale jõuavad, üritan kõvamat korda pidada kokku ahnitsemisega:) Esialgne suur eesmärk on kuni Exponi uusi asju mitte soetada. Peale seda üritust sean siis uued eesmärgid.
Aga uutest asjadest veel niipalju, et täna õnnestus mul saada üks ammu otsitud raamat. Aeg Mehed Lennukid õnnestus lõpuks antikvariaadist kinni püüda. Ja kuigi igasugu ennast huvitavat lennuki kirjandust olen viimasel ajal tellinud, siis see viimane teeb eriti rõemsaks:)
Kk
Aga uutest asjadest veel niipalju, et täna õnnestus mul saada üks ammu otsitud raamat. Aeg Mehed Lennukid õnnestus lõpuks antikvariaadist kinni püüda. Ja kuigi igasugu ennast huvitavat lennuki kirjandust olen viimasel ajal tellinud, siis see viimane teeb eriti rõemsaks:)
Kk
-
- Liige
- Kontakt:
Tere,
Siin on siis asjad mida ma olen ammendanud sellel kuul ja eelmisel aastal.
Flak 18 sai ostetud detsembris, aerograafi sain jõuludeks ja ülejäänud sain kätte eile postkontorist.
Väike grupipilt:

Kasulik asi;

Ja nüüd minu uus aerograaf, tutvuge
:

Hea aparaat, 0.3mm nozzle, Double action jne.
Marek
Siin on siis asjad mida ma olen ammendanud sellel kuul ja eelmisel aastal.
Flak 18 sai ostetud detsembris, aerograafi sain jõuludeks ja ülejäänud sain kätte eile postkontorist.
Väike grupipilt:

Kasulik asi;

Ja nüüd minu uus aerograaf, tutvuge

Hea aparaat, 0.3mm nozzle, Double action jne.
Marek
Olin senini kasutanud plastiku ja muu lõikamiseks tavalist tapeedinuga (vahetatava õhukese teraga), sest lihtsalt ei raatsinud 75.- krooni eest seda vigurskalpelli osta. Täna leidsin Key ehituskaubast sellise komplekti ja hinnaks kõigest 34.-. Karp magnet teradehoidikuga ja puha. Eks näis kaua terad kestavad. Esialgu lõikas päris hästi.

Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist