Uskumatu, et selline luuser kirjutab ja lastakse sellist paska ringlusse. Mul pole sõnu ausalt öeldes
EPL töötaja - Urmas Jaagant "Raisku läinud kaheksa kuud
EPL töötaja - Urmas Jaagant "Raisku läinud kaheksa kuud
Täiskasvanud mees nutab ja halab. "Mina olen see, kes on raisanud kaheksa kuud oma elust. Jutustaksin nüüd teile oma kurvast elusaatusest...."
Uskumatu, et selline luuser kirjutab ja lastakse sellist paska ringlusse. Mul pole sõnu ausalt öeldes
. Hüva uudistamist
http://epl.ee/?artikkel=414044
"The society prepares the crime, the criminal commits it."
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ausalt öeldes mitte..Kapten Trumm kirjutas:Sa irooniast ei saanud aru ve?
Iseloomustaks seda asja ühe kommentaari näol:
"hinnang 09. jaanuar 2008 14:55:42
Natuke läks see kirjatükk teil vett vedama kui toimetus selgitusi lugejate ees peab jagab, onju?
Ei saa nimetada heaks kirjatükki mille iroonijast... oih, st. satiirist vaid heal juhul 5 protsenti lugejaist saab aru kui sedagi.
Reaalsuses jättis tekst nõrga, sooliste hälvetega persooni mulje kus puudus lõpus iva, suund kuhu tahetigi välja jõuda.
Selle asemel lõppes tekst homolembese jonniga.
Tekib pigem küsimus, milleks seda vaja oli."
Viimati muutis Error404, 09 Jaan, 2008 15:12, muudetud 1 kord kokku.
-
BackInAction
- Liige
- Kontakt:
Tule taevas appi
Minu arust on ikka 8/12 kuud väga huvitavat, kui tehakse ajateenistust huvitavaks, kõik on kinni RÜ, kes oleks see teeks üritusi, muuseumi külastusi jne.
Mis puutub sellesse kirjatüki siis, mees on patisfist, mitte midagi mulle inimese vastu oleks aga jh.Mõni kohe ei tea teenida isamaa heaks, aga selle riigikodanik tahab olla.
Mis puutub sellesse kirjatüki siis, mees on patisfist, mitte midagi mulle inimese vastu oleks aga jh.Mõni kohe ei tea teenida isamaa heaks, aga selle riigikodanik tahab olla.
Vastukaja on kõike muud kui "saime aru pointist" EPL-i kommentaarides. Tegin ka lõpukesamid ära kuigi eesti keele õps ytles, et noh 21 punkti ja ole õnnelik. Sain 70 siiski ja meelde jäi soovitus: kui ei oska ega tea mida ja kuidas kirjutada siis ära parem hakka proovimagi...villy.64 kirjutas:no sõber error, see ju puha iroonia selliste halajate arvel
Rahu, ainult rahu. Lugesin kah:
1. Ärritus, et milline metroseksuaal nüüd taaskord halab.
2. Kaastunne, sest tegu on ilmselge hälbega.
3. Irve, sest sain sarkasmist aru.
Eks selliste irooniliste kirjutistega ongi nii, et oht on sattuda libedale jääle, sest paljud ei saa sellest aru ja iroonia ning sarkasm töötab alati paremini nn. inside naljana. (N: kaitseväelasel pole kunagi külm, vaid on meeldivalt jahe. seda ka -30 C * juures).
Samas räägitakse irooniast kui intelligentsete inimeste huumorist. Kui nüüd nii võtta, siis EPL kommentaariumi kritseldajad ei hiilga mingi suure vaimuvalgusega. Lugu on mõtlemapanev ja mulle isiklikult tundub, et hüva iroonitsemine selliste isamaatute naismeeste kallal. Kuid "massitarbe" lehes ei oleks tohtinud seda avaldada.
Ma ei tea, kas autor kirjutas seda teadlikult, aga lugu mõjub diskrediteerivana kõrvalehoidjate ja viilijate suhtes. See on hea. Enamus loebki selle või esimese poole läbi ning ärritub ja ongi taaskord kõrvalehoidjate ja muude mömmide mainele järjekordne plekk küljes.
Need, kes siiski ärrituvad ja irooniast aru ei saa, siis lugege kasvõi seda lauset paar korda:
"Mõnikord helistavad mulle tüütud rühmakaaslased teenistuse ajast ja siis ma pean nendega minema lõbusalt aega veetma, mis on ju tegelikult ikka ääretult nõme ja igav."
Arf
1. Ärritus, et milline metroseksuaal nüüd taaskord halab.
2. Kaastunne, sest tegu on ilmselge hälbega.
3. Irve, sest sain sarkasmist aru.
Eks selliste irooniliste kirjutistega ongi nii, et oht on sattuda libedale jääle, sest paljud ei saa sellest aru ja iroonia ning sarkasm töötab alati paremini nn. inside naljana. (N: kaitseväelasel pole kunagi külm, vaid on meeldivalt jahe. seda ka -30 C * juures).
Samas räägitakse irooniast kui intelligentsete inimeste huumorist. Kui nüüd nii võtta, siis EPL kommentaariumi kritseldajad ei hiilga mingi suure vaimuvalgusega. Lugu on mõtlemapanev ja mulle isiklikult tundub, et hüva iroonitsemine selliste isamaatute naismeeste kallal. Kuid "massitarbe" lehes ei oleks tohtinud seda avaldada.
Ma ei tea, kas autor kirjutas seda teadlikult, aga lugu mõjub diskrediteerivana kõrvalehoidjate ja viilijate suhtes. See on hea. Enamus loebki selle või esimese poole läbi ning ärritub ja ongi taaskord kõrvalehoidjate ja muude mömmide mainele järjekordne plekk küljes.
Need, kes siiski ärrituvad ja irooniast aru ei saa, siis lugege kasvõi seda lauset paar korda:
"Mõnikord helistavad mulle tüütud rühmakaaslased teenistuse ajast ja siis ma pean nendega minema lõbusalt aega veetma, mis on ju tegelikult ikka ääretult nõme ja igav."
Arf
....
Ei tea, mulle jäi antud artiklist masendav mulje. Eriti, kui antud asi kirjutatud tõsiselt, mitte aga irooniaga. Fakt, et kui kaitseväel jääb selline nutueit oma ridadesse saamata, on ainult PLUSS
. Eraldi teema, kas sellist seosetut paska peaks avaldama ajalehtedes?
Mark Twaini taset ajakirjanikuhakatiselt on muidugi palju oodata, aga Päevalehe kommentaatorid on see-eest "kõrgtasemel"
Masendav!
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline