Terv. Janno
Hmmm ei teagi nüüd, aga arvan et teen proovi BT-5ga ja sellesuhtes ma ka algaja ja kobaLuciano kirjutas:Minu BT5 on Zvezda toodang 1/35-le ja suht kehva. Lisaks olen ma ise jube kobakäpp ja algaja. Tank on muidu vahva kujuga ja võimalik koostada nii ratastankina kui roomikmasinana.
Sellest on küll mitu aastat juba, kui nendega mässasin, aga kuidagimoodi ikka kokku sain. Kuna tegu on sirgete juppidega, ja mõnede eraldi lülidega rataste ümber, siis alumine pool roomikust tuleb nii enam-vähem, kuid ülemine pool jäi sirge jupina ebaloomulik - mingi läbiripe on ju alati. Võtsin siis ja proovisin elektripirni vastas veidi soojendada ja siis õrnalt painutada, ühe poolega sain päris kenasti hakkama, kuid teisega läksin vist liiga julgeks - tõmbas keskelt ühe lüli juurest lohu sisse. Aga kuna eriti näha ei jäänud, siis parandasin veidi ja läks käiku. Veel mäletan, et rataste ümber ei tahtnud lülid hästi kokku sobida - šarniire tuli žiletiga järele aidata ja hiljem lõplikult kokku monteerides jälgida, et valmis segmentide otsad omavahel korralikult kokku saaksid.janno823 kirjutas:Üks asi veel kuidas Zvezd Bt-5 ja ültse BT-5 roomikutega lugu on?? Head/halvad(lihtne või raske kokku panna)??
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist