Militaar.neti "Soomusdiviis" Utria dessandil.

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
ASuur
Liige
Kontakt:

Militaar.neti "Soomusdiviis" Utria dessandil.

Postitus Postitas ASuur »

Lisaks näidislahingule pakub Utria dessant veidi vaatamist ka maastikusõidu huvilistele.
Nagu kunagi mingis teemas sai mainitud ,teeme me sellel võistlusel ühe kontrollpunkti.
Punkt ise asub Narva lähedal "Põrguperemehe" valdustesse kuuluval kenal vaheldusrikkal maastikul.
Kuna meie kontrollpunkt on üks viimaseid võistlusel,siis on aeg vaatamatulemiseks muidugi veidi ebamugav - kella viiest üheksani laupäeva hommikul.
seetõttu ei ole ma asjale eriti kõva promo teinud - punkt on ikkagi eelkõige võistlejatele.
Aga kui leidub nii suuri entusiaste,kes ei pea paljuks ka sellisel ebamugaval tunnil vaatama tulla,andke teada - saadan koordinaadid.
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ktamm »

Ma pole vastu, kui keegi tahab Põrgut kütta ja seal peatuda. Punktist jääb Põrgu ca 25 km maanteel.
Ega see maa ka nii hirmus külmanud pole :wink:
ASuur
Liige
Kontakt:

Tore oli ,aga otsa sai!
Tänud kõigile,kes aitasid meie kontrollpunkti korraldada,ning erilised tänud muidugi Katjale,kes andis meist kõige suurema panuse.
Tore oli näha seda ,et kamraadid ei pidanud paljuks ka kell viis öösel teisest Eestimaa otsast ennast kohale veada!
Erilised tervitused Plekkpeale kelle elurõõmsat nägu oli vahva jälle näha!
Peakorraldaja sõnul olid eranditult kõik võistkonnad meie punktiga väga rahul - see annab ka meile rahulolu tehtud tööst.
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ktamm »

Omakorda tänud tänude eest.

Kadunud öönägemisseade on ka leitud.
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Kas pildimasinaga ka mõned klõpsud saite tehtud, olek huvitav kaeda. Jõudu selliste ürituste korraldamises :)
Kui on probleem, tõmba lõuga
ASuur
Liige
Kontakt:

Noh,ma tean,et pildimasinad klõpsusid ümberringi kogu aeg,aga ise küll ei jõudnud kahjuks pildistamisega tegeleda.
Äkki Plekkpea tegi midagi?
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Ei vaffa värk oli, sai ka kevadkünni front paika pandud. :wink: Pilte kahjuks ei teind, kuigi üritasin sillaületust veidi öösel filmida.
Huvitun maisest rasketehnikast.
unihiir
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas unihiir »

mina sain tagaistmel kõikuda, silda ehitada & pimedas valgust näidata. täitsa huvitav oli kohe
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline