1/35 Tamiya Sd.kfz 7/1

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
m2ger
Liige
Kontakt:

1/35 Tamiya Sd.kfz 7/1

Postitus Postitas m2ger »

Esiteks tervitaks siis kõiki mudelimehi ja mainiks ära, et päris nimi on mul Indrek. Registreerisin end siia peamiselt militaarmudelite tarvis :).

Mõtlesin, et näitan siis millega hetkel tegelen ka, suurem asja pildid pole.
See on mul teine tankilaadne mudel üldse.

Halftrackid on alati miskil põhjusel meeldinud, nägin mekas seda isendit, ei pilgutanud silma ka sai ta siis soetatud ja kokku laduma hakatud.

Siin siis mõned pildid hetkeseisust, detailsusele ei ole suurt tähelepanu pööranud enne tuleks uued töövõtted selgeks saada.

Pilt

Siin siis tähelepanu pööranud niiöelda "pin markide" eemaldamisele nähtavates kohtades

Pilt

Siin siis vähe teise nurga alt ja näha ka Flaki soomust, mida sai samuti pahtliga rünnatud. Kõvasti aega võttis aga värvituna jätab kindlasti parema mulje ka
:roll:
Pilt

Naljakas lugu selle konkreetse mudeliga on see, et juhendis on kõik natsi embleemid musta markeriga üle tõmmatud ja karbis polnud kleepse kaasas. Keegi on seadusi päris tõsiselt võtnud :)

Värvivaliku kohta veel ei tea kuna kleepse pole, karbil on teda talvemaalingus kujutatud ja juhend annab ka sellise variandi välja. Olen uurinud netist kuidas "White washi" saavutada kerge ei paista, aga ehk tasub proovida.
Kasutaja avatar
Yamamoto
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Yamamoto »

Head tööd silmal alati kena vaadata!
mad mats
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mad mats »

Tore näha et on veel keegi kellele meeldivad (ratas roomik traktorid)nagu üks härra sedasorti masinaid kutsub.Enda 7/3 seisab praegu jalavarjude ootel.
Kasutaja avatar
m2ger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas m2ger »

Kui jalavarjude all roomikuid mõista siis need ei kõlba kohe mittekuhugi. Liialt pinges on nad seal peal nagu kummipaelad. :P
Kasutaja avatar
välihall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas välihall »

Sellised imemassinad minugi lemmikud.
Kas see roomikupinge pole mitte viimase rattapaariga reguleeritav?
Ise liimisin attaciga roomiku ülemise poole rataste külge.

Pilt

See tsensuurivärk on mekas päevakorral küll - mul jääb kindlasti midagi üle..
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tervist!

Hea näha, et read tihenevad! Nii et tere tulemast, Indrek!
No päris õigest otsast oled alustanud - veidi pahtlit ja lihvimise vaeva ja pärast värvimist oled isegi hulga rohkem rahul, kui muidu niisama kokku lapates. Igatahes paljutõotav algus, kuigi mudel on suht vana ja sellist detailsust saavutada, nagu viimase aja uutel mudelitel, on väga töömahukas, aga eks seda otsustad ise, kui sügavale ennast "kaevad" :wink:
Välihall lahendas roomikute probleemi õigesti - liimis kinni - välimus on päris naturaalne, hoopis parem kui pehme vetruva kumeruse mulje.

Mulle endale ei olegi veel see tsensuuri värk karpides ette juhtunud, kuigi paljud räägivad ja sõbrad on üht-teist näidanud ka. Aga dekaalide valmistajaid on ju üksjagu, kui välihalli pakutu hulgast ei peaks sobivaid leidma.

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist