"Nugiseksi kiiver" :-)

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

sturmkommando kirjutas:shiim, muuseas teadmiseks, et see laari raamatus olnud hintzeri ülesvõte sinimustvalge vapikilbiga kiivril piirikaitserügemendi mehest suitsupausil oli VÕLTSING. sellest on siin foorumis juba juttu olnud ja isegi originaalpilt üles riputet.
Aga seda ma ju ütlesingi.
Ja mina selle originaalpildi üles riputasingi :wink:
Õpetaja

Postitus Postitas Õpetaja »

Kallid kaasvestlejad!

See, et keegi teine mõnes teises foorumis ämbrisse astub ja peaaegu ära upub, ei peaks Teile ometi eeskujuks olema ! :lol:

Tõepoolest - Arnoldil on õigus: " ...kena huumorinurk teil siin ... " :lol:

õ
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Harald Nugiseks'i Rüütliristist: Jah, ta kaotas selle ära, aga Saksa riik andist talle kellegi teise originaali, mitte koopia. Olen seda mitu korda tema juures käes hoidnud ja mees ise vast ikka valetama ei hakka.
See kiivri värk on kindlasti fake, kunagi ei saaks Rüütliristi kandja kiivrit nii odavalt. igaljuhul hea nali, prindin pildid välja ja kui talle jälle külla lähen, siis head huumorit vähemasti kaasa võtta :P
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Võiksid talt küsida, mis tema kiivrist sai :?:
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Wiking
Liige
Kontakt:

OK, oleme kokku leppinud. Võtan need pildid sellest kiivrist ka kaasa. kui aus olla oleme kunagi tema kiivrist ka rääkinud, embleemi teema raames ja siis ütles Harald küll, et tema kiivril olid ainult ruunid. Aga eks vestleb.
Õpetaja

Postitus Postitas Õpetaja »

Tervita Haraldit ka teiste poolt !

õ
Wiking
Liige
Kontakt:

:wink: Teeme nii!
Kasutaja avatar
Mustpilv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mustpilv »

Mis siis jutust sai lõpuks? :D
Wiking
Liige
Kontakt:

Mustpilv kirjutas:Mis siis jutust sai lõpuks? :D
Mis siis ikka sai. Nagu ka eelnevalt siin mainitud, polnud müüdava näol tegemist Harald'i kiivriga. Haraldi kiivril olid vaid ruunid, rääkimata sisse värvitud nimest.
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Järjekordne võltsijate ülbus.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Kasutaja avatar
Coger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Coger »

Võltsijad ei osanud vist selle pealegi tulla, et väidetava originaali tegelik omanik alles täie tervise juures ja ise kõige asjakohasemat infot andmas:). Aga maailm on suur ja lai ning küll mõni loll leidub, kes "Nugiseksi kiivri" uueks õnnelikuks omanikuks on ammuilma saanud.
et see vana nodi maamunalt ja maamunast veel niipea ei lõppeks!
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

Wiking kirjutas:Harald Nugiseks'i Rüütliristist: Jah, ta kaotas selle ära, aga Saksa riik andist talle kellegi teise originaali, mitte koopia. Olen seda mitu korda tema juures käes hoidnud ja mees ise vast ikka valetama ei hakka.
Ja et nimodi kohe saksa riik andiski talle kellegi teise originaalristi???? Saksamaal on minu teada iga asi, mis vähegi haakristine, keelatud. Ja salaja laua alt kellegile riigid ka autasusid ei jaga, olgu ta või Rüütliristi kavaler.

Kui keegi hea inimene originaali (?) ostis ja talle selle kinkis on isejutt. Saksa riik see nüüd küll vaevalt oli.

Või saan ma lihtsalt millestki valesti aru...

:shock:
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

tossom kirjutas:
Wiking kirjutas:Harald Nugiseks'i Rüütliristist: Jah, ta kaotas selle ära, aga Saksa riik andist talle kellegi teise originaali, mitte koopia. Olen seda mitu korda tema juures käes hoidnud ja mees ise vast ikka valetama ei hakka.
Ja et nimodi kohe saksa riik andiski talle kellegi teise originaalristi???? Saksamaal on minu teada iga asi, mis vähegi haakristine, keelatud. Ja salaja laua alt kellegile riigid ka autasusid ei jaga, olgu ta või Rüütliristi kavaler.

Kui keegi hea inimene originaali (?) ostis ja talle selle kinkis on isejutt. Saksa riik see nüüd küll vaevalt oli.

Või saan ma lihtsalt millestki valesti aru...

:shock:
Rüütliristi kohta käib selline kord, et kui kellelgi on rist kadunud, siis teine Rüütliristi kandja võib talle enda oma surres pärandada. Eks kuidagi läks see jutt Saksamaal laiali, et mult võeti rist Tšehhi põrgus ära. Ja siis üks sakslane, kes põdes vähki, tegi testamendi, et tema Rüütlirist tuleb viia Eestisse ja anda mulle üle.

http://www.hot.ee/vvliit/hnugiseks_1.htm
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

Alles klar! Tegemist ei ole siiski Saksa riigiga, kes selle risti andis.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

No Saksas on neid riike ju mitmeid olnud :D. Ehk oleks täpsem siis öelda, et Kolmas Riik andis uue autasu (autasu andmise aluseks olid mingid III Riigi seadused või muud õigusaktid mis käisid toonaste autasude kohta). See, et hetkel Saksamaal mingi hoopis uus võim on, ei puutu rüütliristide teemas üldse asjasse.

Huvitav oleks hoopis teada, kes see pärandaja oli.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], goga66 ja 3 külalist