ilus pühapäev

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

NatüürMORT-kas see mitte otseses mõttes "surnud loodust" ei tähenda?? :roll: :wink:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
taawet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taawet »

ma kinnitan et see rauajupp täiesti ohutu ja panin uue pildi ilma selleta,et kelleli patumõtteid ei tuleks
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

mis te vingute poisi kallal-teine pani heast tahtest pildid välja et meil kõgil oleks hea vaadata. selle vingumisega saavutab ainult seda et keegi ei panegi ühtki pilti siia üles.
marukoer
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marukoer »

Eks ole neid õpekaid ennemgi üle võõbatud.Endalgi oli kunagi üks Narva seffidelt saadud F-1 originaal värvis koos kõikide vidinatega.Ainuke viga oli põhjas olev auk,millest eristasi õige olemuse.
Kasutaja avatar
taawet
Liige
Kontakt:

Ühe pildil oleva kiivriga oli hale lugu. Tuttav rääkis, et oli kunagi mingi metsatee ääres vihma eest suure kuuse alla peitu läind. Seal aga mingi kaitseliin jooksis. Oli sealt siis leidnud ühe saksa kontmehe. Oli olnud täies varustuses, koos tunnusmärkidega ja puha. Vedas kõige täiega koju, kuid seal suuremad poisid kõik käest olid korjanud :( Kätte jäi vaid kiiver, mille siis mulle lubas tuua. Uurisin siis seisukorra kohta ja rääkis, et jah, päris korralik, aind nats roostet, ja märgid külgedel jne. Kui siis mõne aja pärast pärast pikka meeldetuletamist asi minu kätte jõudis oli tüübil pott ilusti terasharjaga üle tõmmatud. Ise veel kiitis, et näe- puhastasin ilusti ära ka sinu jaoks... :twisted: :twisted: :twisted:
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Ei me ikka norime , järgmine kord vea köik koju: torust läbi käinud mürsud ja miinid :wink:
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
Kasutaja avatar
taawet
Liige
Kontakt:

Eks va eestlaslik kadeduseuss ka... :wink:
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

taawet kirjutas:Eks va eestlaslik kadeduseuss ka... :wink:
Oi ,mul on köva kadedus, metsad on f1 täis ja neid söelasid on ka kümnete kaupa käest läbi käinud :wink:
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline