Talvepäevad 2008

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Vaikus...

Julvani paanika ja aastavahetus on möödas, siiani on huvi tundnud 5-6 inimest, raha pole keegi üle kandnud.
Mul üldiselt on kahtlus, et sellest asjast ei tule miskit välja, aga noh eks paistab. 10 days and counting.
custom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas custom »

Maksin ära!
Mul selline lugu,et kui vaatan peale eelmist külastamist postitatud teateid,siis teist või kolmandat lehte ei näita.Seepärast mitu teema postitust lugemata.
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Metatron »

Paistab seda moodi, et ma siiski ei saa tulla. Tööl jäi üks kolleeg haigeks ja ma pean nüüd tema ülesandeid ka täitma. Ehh, ei ole see elu nii, et plaanid ja lähed :?
E pluribus unum!
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Metatron kirjutas:Paistab seda moodi, et ma siiski ei saa tulla. Tööl jäi üks kolleeg haigeks ja ma pean nüüd tema ülesandeid ka täitma. Ehh, ei ole see elu nii, et plaanid ja lähed :?
Nii hullusti haige? Üritus ju alles veebruaris, lihtsalt papi pean maja eest ette maksma, et nad kindlad oleks või jääks aega järgmine klient võtta.
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

16-17 kahjuks tööpäevad. ehk teinekord aeg sobib
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

ictta kirjutas:16-17 kahjuks tööpäevad. ehk teinekord aeg sobib
Ebaõnn :(

Igatahes custom tegi teistele eeskujuks otsa lahti ja raha jõudis ka kenasti kohale. Jätkake samas vaimus, ehk ikka õnnestub piisvalt rahvast kokku saada.
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Nujah, see asi jääb ära. Mida oligi arvata. Customile saadan papi tagasi ja rohkem huvilisi polnud. Eks suve poole vaatab, mõned mõtted on, siis saab tasuta üritusi korraldada, ilm soe ja telgid abiks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist