Läti Punased Kütid.

Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Vasta
OveT.
Liige
Kontakt:

Läti Punased Kütid.

Postitus Postitas OveT. »

Samal ajal kui ENSV-s valmistati ilus rinnamärk "Eesti Punased Kütid", valmis ka Lätis analoogiline märk nende punaküttidele.
See on ordenitaoline, suur ja uhke. Kolm korrust, kuumemail, raske metall, kruvikinnitus.

Pilt
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Aleks
Liige
Kontakt:

Re: Läti Punased Kütid.

Postitus Postitas Aleks »

OveT. kirjutas:Samal ajal kui ENSV-s valmistati ilus rinnamärk "Eesti Punased Kütid"
Minu arvamus asjast - ILUST on asi kaugel.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

Eks see on maitseasi. Kole see eesti märk minu meelest just ka ei ole. Ilusam igatahes, kui lätlaste oma:)
Olen tähele pannud, et eesti märk on mujal maailmas ka rohkem hinnatum kui see läti märk.

Kas läti märk on ka numbriga?
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Läti märk ei ole numbriga. Kujundusel muide on kasutatud tsaari-aegse Läti polgu märgi kujunduselemente.

Ilu on subjektiivne mõiste ja vaidlused selle baasil on mõttetud :wink:
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Aleks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Aleks »

tossom kirjutas:Eks see on maitseasi. Kole see eesti märk minu meelest just ka ei ole. Ilusam igatahes, kui lätlaste oma:)
Eks ta olegi maitseasi ning see oli minu arvamus sellest märgist :D
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline