Sõrve mets
Sõrve mets
Minu metsas on palju pomme ja muud rauasodi. Kui oleks keegi kes tahaks tulla ja selle jama sealt ära viiks, oleksin väga õnnelik. Olen leidnud katjuušamiine ja lennuki ja laeva lõhkematta mürske, maa on täis igasuguseid padruneid, see oli kõveim lahingukoht Sõrves, kas keegi tunneks huvi. Pealuid on metsas leitud ja igasuguseid muid asju 55511181 Egon.
Re: Sõrve mets
Eesmärgiks oleks kodukohas turvaline elu koos perega, sellepärast oleks huvi koht ära puhastada, kuid sooviksin minna sinna koos huvilistega, mitte et keegi mingit omapea asja seal ajama hakkaks!
Viimati muutis Eugen, 18 Veebr, 2008 10:46, muudetud 3 korda kokku.
Ehk tuleval suvel Sörve metsades võite mind kohata lapaata ja metalliotsijaga... tegelikult ju koduvõtmed kukkusid eelmine aasta sambla sisse, kui seenel käisin ja vaja üles leida... Aga kui kogematakombel mürsu otsa komistan siis võin nood kokku vedada või ära märkida ,et demineerijail parem oleks... Kohalikel kombeks auku tagasi ajada või ise "demineerida", viimast ise enda õnneks ei harrasta...
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Mind see värk ei huvitagi, juhin lihtsalt tähelepanu. Huvilisi on kindlasti nii et praam ka enam ei kanna
, aga vabandused ette ära kui võpsikusse panen
.

Viimati muutis Eedik, 16 Veebr, 2008 19:11, muudetud 1 kord kokku.
Oh elu elukest
Tahaksin lihtsalt rahuliku südamega võtta lapsed kaasa ja sinna elama kolida, kuid kui kogu mets on selliseid vidinaid täis, ei ole hea plaan sinna lapsi viia?? Kui soovid võin Sulle isegi koordinaadid saata, kus näiteks praegusel momendil lebavad maas 5-6 lõhkematta mürsku, neid võib kerge mulla all seal rohkemgi olla selle koha peal, ütlen, et pole mingi expert, kuid sooviksin et vähemalt lastel, kui sinna elama lähme, oleks seal turvaline. Siis veel see Saare Geoprojekti asi, minu teada peab igaüx kuskil töötama, see et pean firmat, kas see on patt?
http://www.omasaar.ee/index.php?content ... artid=5857 Sai väike töö ära tehtud.
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist