Niisiis, võtsin sellise 'väikese' vaheprojekti praegu käsile, enne kui mu plastik siia jõuab.Mudel on 1/35 mõõtkavas ja läheb kokku nagu unistus!

Pildid:

Rohkem pole kahjuks hetkel näidata midagi
Marek
Kuigi tõesti 37mm oli muutunud juba liialt nõrgaks, ei mindud paugu pealt üle 88mm peale üle. 50mm oli juba adekvaatsem variant ja 75mm jäi kasutusele sõja lõpuni. Tõsi 88mm õhutõrjekahuried kasutati küll ka masimaasihtmärkide puhul, kuid süstemaatiliselt hakati neid tankitõrjemürskudega varustama alles idarindel. PAK 43 oli 88mm kahuri puhas tankitõrjeversioon, kuid see on juba teine teema.Need olid effektiivsed Hispaania tsiviilsõjas aga nüüd, kui nad olid selliste tankide vastu nagu Prantsuse Char B1- bis ja Briti Matilda mk. II need 37mm kahurid ei olnud enam lihtsalt effektiivsed.Sellepärast hakkasid Sakslased kasutama lahinguväljal flak 18-eid tangi vastastes missioonides ja sellest sai ainus tõeliselt hea tangi vastane kahur.
Selle mudeli sain Luckymodel-ist ja maksis see 300 või 400 krooni kui ma ei eksi.Luciano kirjutas:Kus sellist mudelit müüakse, mis hinnaga ja kas metall oli kohe karbis või on etsid lisaks ostetud?
Ilus värk.
Mulle õhutõrje on eriti südamelähedane!
Noo aga siis on 1/72 ja väiksemaid lennukeid veel parem kõrvetada!kalle kirjutas:
1/35 kahuriga kõrvetate ikka 1/35 lennukeid eksole!!jõudujõudu, mina küll ei karda
![]()
Väga vabandan paha tausta eest, püüan muretseda sellist hästi heledat sinist tausta.fossiil kirjutas:....aga taustaks tahaks tõepoolest midagi veidi neutraalsemat - sihuke oranžikas ei lase õieti asja nähagi - silmadele hakkab.
fossiil kirjutas:... hakka või isegi sellise karbi peale mõtlema...
Aga miks ka mitte, väga hea mudel on!andrusan kirjutas:Ei noh, olen siiamani olnud tankist/lendur, aga selliseid asju nähes tuleb vist millalgi (haiguse süvenedes) ka suurtükimeheks hakata.
Hmmm...Siis tundub, et AFV Club on instruktsioonide lehel teinud väikese apsaka, seal on kirjas, et Šveitsi.Markko kirjutas:Ma oskan ainult norida sellega, et Bofors peaks olema Rootsi firma mitte Šveitsi
Muidu, jõudu tööle
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist