Leevi tank

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas janno8 »

Eesti keeles on ,et olemas selleks ,et selle ette KOMA panna :lol:
ja palju neide sakasa tanke eri järvedes hulbib :lol: Igas järves vähemalt üks tank ja too ikka ja alati Sakslane :wink:
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
OveT.
Liige
Kontakt:

Re: tank

Postitus Postitas OveT. »

kaimar007 kirjutas:et aga ega tank on järves toru on näha olenud mitmel suvel järjest ja olen ise lähedal käinud et järvel kahe kordne põhi panga bussipeatuses on ük järv ja seal järves on ikka tank sees ja asju on ka

Ehk aitab sellest umbluu ajamisest :wink:
Selles tillukeses veesilmas pole ühtegi tanki. Osa järvest on liivakivist põhjaga ning mudavaba, osaliselt on liivakivile muda ladestunud ja suures osas ei ületa vee sügavus 1-2 meetrit. Olen seal juba mitukümmend aastat ujumas käinud.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Njaaaaaa,Minu vahetus läheduses olevas 8 järves on 2 tanki sees, täpsemine tiigrid :lol:(linnalegendid) Need on need poe juures istuvate õlleste vanahärrade sõja pajatused kes sõjaajal veel ema seelikusabast kinni hoidisd :wink: mida Aga pahatihti võetakse neid tõepähe :wink:
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Mul on peldiku loputuskastis Tiger ja kaks Stukat, kes näha tahab, tulgu. Aga hoiatan, et naine on mul raske käega!
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Re: :D

Postitus Postitas LionRat »

kaimar007 kirjutas:asi siis järgmine et olen minemas nüüd leevi metsi läbi otsima mida ma tean ... nii et pakkuku keegi veel saab tulla 3 inimest keda asi huvitab andke teada saatke privaat sõnumeid
Kaimar! Mulle väitsid,et oled 17.a. Tähendab-valetasid? :evil: Ei usu,et sellise kirjapildiga 9.klassi lõpetasid. :lol:

poleilusniimodivaletadainimesteleniietsuusuitsebsedaenametvaletadailuspoleveelnüüdeilähejuotsimaasjujakeegieisaateadakunagikusasjadonmidasinateadjatulemejakaevamejärvestsutanGiväljajasullesiiseiütlevot
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Et mina ei usu, et 8 klassisgi sellise kirjapildiga läbi lastakse , rääkimate siis veel kooli lõppetamisest nii ,et oleks tore ikka ,et enne mingi otsimise jms organiseerimise oleks ikka ausat. Mitte , et tuled kohal ja ootab ees mingi noor naga kes ei tea asjast midagi :lol:
Et, et, et
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

Hmm, tuleb meelde ütlus paja ja katla kohta.
Ja see käib Sinu kohta ka, Mortyr :wink:

Järve-, soo - jms. tehnika teema on tehnika alafoorumis juba olemas - kes soovib võib seal edasi arutada. Aga rääkige asjast.
Lisaks - mõnele kasutajale peab tõepoolest meenutama, et siin ei ole MSN kus peab võimalikult kiiresti ja võimalikult väheste tähemärkidega kirjutama, nii et kontrollige oma jutt üle. Seda ikka teate, et lause algab suure tähega ja koma pannakse vahetult sõna järele, mitte sõna ette. Näpukad näpukateks - neid ikka juhtub, aga vastavalt oma võimetele võiks ikka kirjutada.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Siia teemaalustaja venne veel üks postitus:

Et siis olen ise näinud tanki mis on ikka järves. Seal olevat keegi käinud mingisuguse järveääres et, õeldi foorumis polnud seal midagi. Tegelt nad otsisid valet järve Leevil on 3 järve ja tank on seal sees kus üksaasta oli põleng..
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline