Lihtsalt üks pilt.
Lihtsalt üks pilt.

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Saab ikka, aga hiljem. Ei ole riiulist võtta 

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Üks pilt
Kompunn on väga hästi tehtud, selline mõõk oli minu äial kuni arreteerimiseni, vabadusristi ei olnud, vöörihm oli säilinud poolikult ja selle sai üks kollektsionäär.
Pildil ei ole viimast ohvitseri paraadvööd, mille küljest rippusid alla
tuttidega kaunistused. See on minu abikaasal olemas, aga et mitte teile kiusatust tekitada, siis sellest ma fotot ei ole teinud ja ei teegi.
tuttidega kaunistused. See on minu abikaasal olemas, aga et mitte teile kiusatust tekitada, siis sellest ma fotot ei ole teinud ja ei teegi.
Re: Üks pilt
Mati kirjutas:Kompunn on väga hästi tehtud, selline mõõk oli minu äial kuni arreteerimiseni, vabadusristi ei olnud, vöörihm oli säilinud poolikult ja selle sai üks kollektsionäär.
Tänan kiituse eest!
Äkki see poolik rihm jõudiski lõpuks minu kätte, sest sain ta just nimelt kahes osas ja pool tuli Raplast.
Aga paraadrihm on siin. Kombineeritud pildil on suurvormi rihm.

Üks pilt
See rihm koos kaunistustega on just olemas, andsime ära sellise mis
pildil on. Selle pandla teine pool oli puudu.
Re: Üks pilt
Mati kirjutas: andsime ära sellise mis
Sellest esimesel pildil olevast rihmast ma räägingi. Selle saingi Raplast poolikuna ja samal tunnil sain juurde Virumaalt pärineva puuduoleva poole

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline