Midagi on tõesti viimasel ajal lahti ja ühe tekstiilitüki perse toppimine on ohuskaalal rohelises alas
Usun täiesti! Kui Narvas saab mingi kempluse tulemusel kommunaaridest kõrilõikajate mälestusmärke demonteerida (kesikust volikogu boss loodab küll taaspüstitamiseni oma garaažis kiviklibu säilitadaMul üks tuttav eesti keele õpetaja läks ka kolmeks aastaks Sillamäele kooli eestlust edendama.
Türklased vaesekesed peavad vähemalt koolis saksa keeles õppima Saksamaal. Kuidas meil, teab igaüks isegi....Janka kirjutas:Ja nii ongi, et kui võõrakeelset seltskonda liiga palju ühte linna, linnaosasse või külasse elama koguneb, moodustub suletud süsteem - geto. Seal saab täielikult see võõrkeelne elanikkond põlvkondade viisi elatud ja hakkama, sest teenindus, kauplemine, haridus, no kõik-kõik infrastruktuur on nende endi kontrolli ja käpa all.
Sama probleem näiteks türklastega Saksamaal. Käisin ühes jummala lambi pisikese linnakese Wisseni ainsas internetikohvikus, mille ülalpidajaks - oh imede ime - türklane. Ja seda laupäeva pealelõunast jutuvadinat ma nüüd küll saksakeelseks ei nimetaks. Tunnikese surfisin seal ja selle aja jooksul ei astunud mitte ükski valgenahaline germaan sisse.
Egas asi pole üksnes võõrgetodes. See tsitaat tere'lt näitab ka eestlastest maarahva suhtumist. Et meil on praegu pigem Laaride ning Ansipitetere kirjutas:Seega, soovin head Vabariigi Aastapäeva Simunast, kohast, kus aktusele ilmus peale õpilaste paar lapsevanemat(kelle lapsed laulsid) , õpetajad, natuke õpilasi ja 2-5 (!) muud inimest.
Loodan, et mujal on rohkem patrioote, kui minu kodukohas.
LeBon kirjutas:Kuna antud teema nagunii pisut poliitiline, siis siin üks link kapo töömeetoditest rahvuslaste kallal.http://kaitsepolitsei.com/
Shiim. Mida suurema leegiga su VÄIKE maja põleb, seda tormilisemalt tegutsed. Näiteks hiinlane võib aastaid magada, enne kui kõrbehais ninna jõuab. Eestimaale löövad kaugemas mustas tulevikus juba matusekellad. Juhul kui me enne ei ärka ja...Shiim kirjutas:LeBon kirjutas:Kuna antud teema nagunii pisut poliitiline, siis siin üks link kapo töömeetoditest rahvuslaste kallal.http://kaitsepolitsei.com/
On vahe sees kas olla rahvuslane või rahvusäärmuslane.
Mõni asi on tõesti ehk natuke imelik. Aga ma arvan et ND mehi peedistatakse ka. Vähemalt nad ise küll kurdavad seda.LeBon kirjutas:Tegelikult saan muidugi aru, millele vihjad aga minu arvates pole probleem mitte kellegi seisukohtades vaid meetodites. Kui hakatakse kellegi veendumuste pärast sugulasi peedistama ja tööandjale vihjeid tegema, siis minu arvates see on haige. Rääkimata asjaolust, et ND ja nende mõttekaaslasi arvestades peaks tööpõld niigi lai olema.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist