Selline see esmene lennumasin tal välja kukkus,järgmine kord lubas ta juba oma nime all välja tulla.
Minu esimene mudel
Minu esimene mudel
Tegu ei ole minu esimese mudeliga,minu esimene lennuk või laev on ammu juba ahju läinud, Aga rõõmsam uudis on se, et tegu on ühe kaheteist aastase poisi(oma poeg)esimene mudeliga,mis on 99,8 prossa tema enda tehtud,minu abi piirdus vaid Urmase (linnalegendi)seadistamisega(kahju et hakkas kohe lendama).Masin ise on(võimas)Me 163 Komet,mis vist kommentaare ei vaja aga mida me siin pikalt jahume siin paar pilti lennukist endast.

Selline see esmene lennumasin tal välja kukkus,järgmine kord lubas ta juba oma nime all välja tulla.
Noore mudelisti kohta fantastiline töö.Minu esimesed ei olnud kaugeltki nii head.Mäletan 1970 algaastatest ühte halli MIG15,aga tootjast pole aimugi.Samuti kadus mudel jäljetult aastaid tagasi,vist Bermuuda kolmnurgas.
Igatahes Siimule ja Urmasele on sirgumas konkurent.
Tom
Igatahes Siimule ja Urmasele on sirgumas konkurent.
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kohe näha, et eeskuju on majas olemas.
Ilus puhas töö.
Poisile püsivust ja kannatust!
Ma pean vist järgmise õhutõrjekahuri püsti ajama - lennukid lihtsalt võtavad võimust siin foorumis. Skeletondude, sinu toru on juba valmis või?
Ilus puhas töö.
Poisile püsivust ja kannatust!
Ma pean vist järgmise õhutõrjekahuri püsti ajama - lennukid lihtsalt võtavad võimust siin foorumis. Skeletondude, sinu toru on juba valmis või?

Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
- Liige
- Kontakt:
Väga vahva on vaadata sellised esimesi töid. Eks tänapäeval alustada ja üldse ehitada on ikka palju kergem, kus kõike saada, aga tahtmine tegutsemine ikka peamised. Igatahes lõpptulemus on väga hea!
Kui noormehel peaks olema vaja lisamaterjali mille peal harjutada, siis võin pakkuda mõnd lennukit oma tagavarast, mida ise teha pole plaanis.
Vaja vaid järgi tulla, või orgunnida kuda kätte saab..kui huvi siis ps abiks.
KK
Kui noormehel peaks olema vaja lisamaterjali mille peal harjutada, siis võin pakkuda mõnd lennukit oma tagavarast, mida ise teha pole plaanis.
Vaja vaid järgi tulla, või orgunnida kuda kätte saab..kui huvi siis ps abiks.
KK
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist