O:Sooviks osta kahte deak. granaati
-
hol-tim 123
- Liige
- Kontakt:
O:Sooviks osta kahte deak. granaati
Pakkumisi võiks teha koos pildiga, aga võib pakkuda ka ilma pildita.
Aitäh!
Aitäh!
pomm
utsebn;i F1 , e.sidrun.......paku oma hind
Re: pomm
F1 ei ole sidrun , vaid käbi !!!kriimu kirjutas:utsebn;i F1 , e.sidrun.......paku oma hind
sry aga olen aru saanud,et see k'rnaline ongi F1,e sidrun,.... aga see teine sile 'kki F4 oli.... m;lenmad on utsebn;id ja umbes 20 aasta vanused.. MUIDUGI KES KUIDAS NIMETAB ..... m;ni 'kki saksa kaigast ka sidruniks nimetab....NEVER SAY NEVER
ASJAD SIIS KUNAGISEST PIIRIVALVEV'EOSAST,kui saaremaa veel piireitsoon oli
ASJAD SIIS KUNAGISEST PIIRIVALVEV'EOSAST,kui saaremaa veel piireitsoon oli
Re: pomm
sinu isa seda omal ajal joolotskaks vöib olla kutsus....pole hullu....möte jääb samaksjäääär kirjutas:Kessel kirjutas:F1 ei ole sidrun , vaid käbi !!!kriimu kirjutas:utsebn;i F1 , e.sidrun.......paku oma hindkas tõesti!! venelased nimetavad küll SIDRUNIKS!!
TRA ARU MA EI SAA MIKS MIL.NETIS KOHE MÖNITAMA HAKATAKSE? MINE OTSI TOONELA PAREM YLES, SAAD ÄKKI DREVINGULT PRITSI JA PRESIDENDILT MEDALI!!!!!
sinu isa seda omal ajal joolotskaks vöib olla kutsus....pole hullu....möte jääb samaks
TRA ARU MA EI SAA MIKS MIL.NETIS KOHE MÖNITAMA HAKATAKSE? MINE OTSI TOONELA PAREM YLES, SAAD ÄKKI DREVINGULT PRITSI JA PRESIDENDILT MEDALI!!!!!
Lp. foorumlane ma saan aru ,et sul on nendest asjadest palju õppida aga , keegi ei mõnita sind ,vaid sind suunatakse lihtsalt õigele teele ja
vahepeal saab sinu tee olema okkaline ,õpi meistritelt.
Lp. foorumlane ma saan aru ,et sul on nendest asjadest palju õppida aga , keegi ei mõnita sind ,vaid sind suunatakse lihtsalt õigele teele ja
vahepeal saab sinu tee olema okkaline ,õpi meistritelt.
-
Charlemagne
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist