http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=18468515
Tunnistan ausalt, et võtsin ka ise nendes foorumites oma arunatukesega sõna. Nii, et kui leiate kuskilt kommentaaridest ühe Qtec'i, siis olen see mina.

Turtola väidete kohaselt siis oleme me mitte ainult ise oma saatuses süüdi vaid ka Läti, Leedu ning Soome kannatuste põhjustajad. Stalin aga oli lihtsalt heasoovlik vigurvänt, kes ehk pisut ulakust tegi. Anteeksi nyt veljeskansa, mutta tää Turtola on kyllä Hullujussi!
Kui mu mälu mind ei peta,siis minu meelest rääkis Turtola oma Pätsi raamatus ka sellest kuidas Eesti oma naabriteltki tooli alt ära lôi.Nimelt hakati Lätis-Leedus osalist mobilisatsiooni läbi viima,Eesti aga lasi iivanid juba siia sisse.Kôigele lisaks korraldas meie "isamaaline" valitsus venelaste ees lipitsedes omal initsiatiivil 1.mai paraadi.Shiim kirjutas:Tsiteeriksin Postimehe kommentaariumis Arxxi poolt kirjutatut:
Turtola väidete kohaselt siis oleme me mitte ainult ise oma saatuses süüdi vaid ka Läti, Leedu ning Soome kannatuste põhjustajad. Stalin aga oli lihtsalt heasoovlik vigurvänt, kes ehk pisut ulakust tegi. Anteeksi nyt veljeskansa, mutta tää Turtola on kyllä Hullujussi!
Misasi see 1. mai paraad 1940 oli? 2. mail toimus Tallinnas küll Vabadusristi 21. aastapäeva tähistamiseks sõjaväeparaadstarkatter kirjutas: Kui mu mälu mind ei peta,siis minu meelest rääkis Turtola oma Pätsi raamatus ka sellest kuidas Eesti oma naabriteltki tooli alt ära lôi.Nimelt hakati Lätis-Leedus osalist mobilisatsiooni läbi viima,Eesti aga lasi iivanid juba siia sisse.Kôigele lisaks korraldas meie "isamaaline" valitsus venelaste ees lipitsedes omal initsiatiivil 1.mai paraadi.
Ütled äkki, mis järgmisena kavas on ? Ametlikud dokumendid/päevikud/uurimus ? Kui ikka jätkub julgust kaarte avada konkureerivate väljaannete eesEstoloog kirjutas:Akadeemia 4. numbris ilmub Elmar Kirotari päeviku lõpposa ehk siis suvest 1939 kuni juunini 1940. Sealt võib vaadata kaasagseid kommnetaare Soome käitumise ja tegevuse kohta.
Sirvisin praegu kiiruga raamatukogus läbi ja silma jäi asi, et 1939. aasta septembris kirjutas Kirotar Moskva nõudmistest saada baase Hiiu- ja Saaremaal ning Tallinnas mitu päeva enne seda, kui Selter Moskvasse lendas ja sealt Molotovi käest nõudmised sai. Kas sain millestki valesti aru?Estoloog kirjutas:Akadeemia 4. numbris ilmub Elmar Kirotari päeviku lõpposa ehk siis suvest 1939 kuni juunini 1940. Sealt võib vaadata kaasagseid kommnetaare Soome käitumise ja tegevuse kohta.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist