Grille Ausf M

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Arf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arf »

Pean ise ka telefoniga pilte tegema. Enamikel telefonidel peaks ikka "makro" võte ka olema. See aitab küll lähedalt pildistamisel, aga suumimisega peab sealjuures ettevaatlik ja hoolikas olema. Samuti tuleb sel juhul pilte teha küllaltki tähelepanelikult. Üks nipp telefoniga pildistades on veel see, et pane valge tasakaal käsitsi ja näiteks "pilves" peale või siis hõõglamp. Muidugi kui telefon seda võimaldab.

Samuti tuleb telefoniga pildistades hoolikamalt tausta valida. Peaks ikka täiesti puhas taust olema. St. manuaal taustaks ei sobi.

PS. Telefoniga pildistades peaks väikse töötluse tegema. Mitte mudelit ilusaks fotoshopiga vaid pildi teravust veidi kruttida ja aitab ka üleliigsete pildiäärte mahalõikamine.
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Tundub ilus, aga jah, paremaid pilte tahaks.
Tervitused
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas janno8 »

Noo mul oli suht kiire ja ei olnud ka viitsimist hakkata nn" stuudiot" üles sättima, nüüd on digikas jälle olemas ja kui masin valmib tulevad ka uued pildid, ja Grille ei jää halliks, :wink:
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tee jah paremad pildid ja vaata seekord mingi ühtlane taust kah - need instruktsioonid ja muud kirevad värgid eriti ei sobi - tähelepanu hajub ja kirev taust hakkab häirima ja vaatajale jääb mudelist kehvem üldmulje.

Urmas.
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Kuna eelmised pildid oli tõsiselt halvad siis otsustasin uued ja ka veidi paremad pildid teha, aga pole kindel kuidas välja kukkusid, mõni pilt suht tume(vähene valgus taaskord)
Minu üüritused siis keeviseid teha sinna kus neid pole:
Pilt
Pilt
ja siis enne lakkimist:
Pilt
Pilt
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Esiteks: mobiiltelefon on helistamiseks
Teiseks: krt, jõutakse eputamiseks selline telefon osta? Fotokas on odavam!
Kolmandaks: krt, vedelda seda värvi!
Neljandaks: tehke asju südamega, mitte näitamaks kui kiire ja "osav" te olete!
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Esiteks,"krt" ma ei tea miks kohe peab algajale kallale minema? Ega ma ka parem pole, kuid ikkagi. Ja mis paneb sind arvama, et ta ei tee seda südamega? Ei tea mis kärbes sind on hammustanud, viina oma? Et kohe algajale kõrri hüpata...

Marek
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

surmainglile nii palju , et see masin ei jää halliks , valge värvi läheb peal mida on vedeldatud ehk masin saab valge pesu , nii et minu meelst pole alusvärvi pakksus tähtis, ja mis see on epputamine kui telefon suudab pilti teha peaaegu normaalsel moel ja muideks telfon on mul lihtne ei hakka hinnast rääkima aga digikas oli kallim :wink: ja siis veel olen heal juhul 3 kuud mudelied kokku pannud nii ,et ei tasu midagi suursugust oodata, panen pilte pigem selle pärast ,et mudelitega kauem tegutsenud inimesed annaksid näppunäiteid jne kuidas saada oma mudelid normaalsele tasemel :evil:
JA lõppuks kui ei meelid siis "krt" ära kommenteeri :wink:
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas scout22b »

Kle surmaingel :D Siin foorumites oleks minuarust loogiline ja tervitatav väljendada konstruktiivset kriitikat. Kui on soon lihtsalt halvasti ütelda, siis selle jaoks on alati olemas näiteks suvalised online uudisteportaalid kus inimesed käivad suvalisi kommentaare lendu laskmas.
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

surmainglile nii palju , et see masin ei jää halliks , valge värvi läheb peal mida on vedeldatud ehk masin saab valge pesu , nii et minu meelst pole alusvärvi pakksus tähtis,
Kõigepealt tuleks kohe ära märkida, et masin peaks olema eelkõige kollase põhivärviga ja siis juba maskeeringvärvid ja kui soovi ka valge talvevärv. Mida rohkem värvi kihte, seda tähtsam on, et kihid oleks õhukesed/ühtlased.

Pilt

Eelmistelt piltidelt ei paistnud välja, kuid kahur paistab olevat kõver.

Torka nõelaga porilaual oleva kasti augud läbi, osad on värviga kinni läinud.

Lootuses parematele piltidele....Siim
Pahandus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Pahandus »

igatahes väga tuli oled ja jätka samas vaimus
minu mudelite ja makettide kallal ka inisei päris ilusti aga ma paksu nahaga ja milla see ükskord minuni jõudis olin ma selle juba unustanud.tähtis et endale meeldib.esimene kord läheb alati midagi aia taha aga teisi mudeleid hakkad juba teist moodi vaatama

aga jah tubli ja jätka samas vaimus edasi
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Nooo nii pildid said tehtud juba lõunaajal aga alles nüüd võttsin julguse kokku ,et näidata Grillet sellisena nagu ta olema peaks aga loomulukult keerasin kõik jälle tuksi,see kord siis ise ehitatud klismograafi (ei tahaks sellest eriti rääkida) ja oma vähest oskuste tõttu, vaimusilmas nägi masin ilusam välja aga noh mis siis ikka, :oops:
Pilt
Masin roomas tõises mudas :lol:
Pilt
Pilt
Pilt
Tean ,et kui valge/kollakas värv on maha kulunud ja hall paistab peaksid ka kirjad maha kulunud olema aga ununesid kahjuks ära rettsida need :lol:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
No see korda üritasin vähe paremaid pilte teha kuigi masin on üks paras käkerdis mis tuleks ahju visata
:cry: Aga Eks ma üritan järgmise mudeli paremini teha ja ei hakka üle jõu käivate asjadega mässama nagu see kord :D
A ja mürsud muideks on ka juba õigess tooni maalitud aga fotokas venna käes nii, et ei saa tõestada :lol:

NOo ootaks siis väga karmi kriitikat, sest jah kiita pole siin midagi
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

NOo ootaks siis väga karmi kriitikat, sest jah kiita pole siin midagi

Noo, võta nüüd pisut rahulikumalt. Kiita on siin väga palju. Minu isiklikud lemmikud valgeks värvitud ja sii hullu mudakorraga peidetud masinad ei ole, aga peab ütlema et see on peris hästi välja kukkunud. Eriti hea on valge kulutamine halli pealt. Katseta ja proovi aga edasi, küll näed, et iga järgmine tuleb parem. Ahjuviskamisest on asi ikka väga kaugel, parem tee üks vägev dioraam.
Mis aga kriitikasse puutub, siis selles mõttes on Surmainglil õigus, et ega vist neid uduseid moblaga tehtud pilte pole siis mõtet üles riputada küll. Ja veel mitu korda järjest. Seevastu hästitehtud piltide pealt näeb teinekord isegi vigu, mida muidu ei märka. Mina isiklikult olen hiljem pilte uurides, saanud nii mõnegi idee, mida järgmise masina juures paremini teha. Ei muud kui jõudu ehitamisel.
Tervitused
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Eh kallid poisid!
Häda teiega..kui miskit kriitikat tekitad, on kellelgi häda majas, et Kringel on jobu! Einooh, olen-olen! Aga fakte tõdedes: kehva on mul oma halva silmanägemisega vaadata neid udukogusid. Ma ei unda, et poiss on väike ja alles õpib-respekt! Ma teadustan endamisi, kirjutades, et miks nii ui saaks teisiti. Telefonis olev fotokas ei ole fotokas! Kuradi ütlemine on mul veres, värvi ei ole KEERULINE lahjendada, seda veel klismo jaoks!!!!! Pange need teadmised ( ma teen sama), mida siinsed spetsialistid ütlevad-soovitavad, kõrva taha, mitte ärge vinguge, et miks Kringel nii ütleb ja miks naa! Te võite minu postituste lugemise samamoodi vahele jätta!
Vaadake mida vanad kalad teevad-küsige, uurige, mitte ärge pange siia ritta kümmet udust pilti, milledest nagunii midagi aru ei saa! Urki ja Siim on eeskujud, vaadake mida ja kuidas nad teevad-ei ole neil 20000 maksavat aparaati, ei ole neil mega stuudiot.. kõik on lihtne ja selge! Keegi eivärvi oma kärrakat millimeetrise värvikihiga, keegiei kiirusta, keegi ei soiu kui kehva mudel välja tuli..keegi ei oota kommentaare..!
Seega....??!?!?
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Kuule surmaingel hall kiht oli pintsliga värvitud, valge üritasin klismoga lasta aga no otsad andis to värk :wink:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist