Tere,
tuli Lääne Kaitseringkonnast täitmiseks ankeet, täitsin ära kõik vajalikud lüngad aga kuidagi ei tule meelde vormi suurus. Mäletan et sellel oli kaks numbrit kujul xxx-xx, aga ei tule lihtsalt meelde mis numbrid minu vormil oli.
Pikkust on mul 185cm ja kaal 75kg. Kui keegi on asjaga(kaitseväega) praegu seotud siis võiks anda siia variandid millise suurusega vormid mulle parajad võiksid olla. Kui erinevad variandid on antud, siis tõenäoliselt tuleb endal ka õige variant meelde, ja saan ankeedi ära saata.
Ette tänades
Vormi suurus
Vormi suurus
Vanasõiduki huviline
Minu sõidukid: Gaz 22; Moskvich 412 1969
Minu sõidukid: Gaz 22; Moskvich 412 1969
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ei ole, teine number on rinnaümbermõõt, mitte vööümbermõõt!taifunk kirjutas:Vormi suuruses märgivad esimesed 3 numbrit inimese pikkust ja ülejäänud 2 numbrit vöö ümbermõõtu.
Pakun, et miski 188-90 või 186-88 peaks sobima.
Enamikel vormidel on see teine number üle 100, 100 on muidu üpris paksu inimese vööümbermõõt - vaevalt, et meie ajateenijad rasvarullid on

/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline