M3A1 Stuart

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

M3A1 Stuart

Postitus Postitas timmpz »

Nii olen teinud algust uue masinaga.Nimeks tal M3A1 Stuart.
Tootjaks Academy. Ma pole veel palju valmis jõudnud teha.

Natuke infot.

M3 kergetank oli üks parimaid teise maailmasõja aegseid kergetanke.
See kõik tuli sellest et ta laske ulatus oli suur,masin oli üpriski kiire oma
suuruse kohta ja tal oli hea manööverdamisvõime.

Tank ise kaalus 15 tonni ja inimesi peal oli 4.

Kiirus tee peal oli 58 km/h

Ja mudad mütates 30km/h

Nime Stuart on ta saanud J.E.B. Stuarti järgi ja seda nime on kasutatud nii M3 tankidel kui ka M5 tankidel.

Pilt
Pilt
Pilt

Pilte saab juurde aga sellega läheb väheke aega.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

See on hea valik - saab otse karbist korraliku mudeli teha, samuti on võimalik valida erinevate roomikute vahel - Akadeemia poisid panevad kaasa nii päris hea kvaliteediga kummilindi, kui ka eraldi lülidest roomikud.
Samuti on ühtlasel taustal olevat mudelit ning selle detaile palju parem vaadata.
Nii et kannatlikkust, siis läheb kõik veel paremini, kui senini.

Urmas.
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Nii mudel valmis .

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
[/img]
Kasutaja avatar
urmo25
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas urmo25 »

päris kenad masinad oled kokku panud.edu ka uute kallal
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Vaata aga - jõudsin alles eelmise kommentaari kirja panna, kui juba kooruski munast uus tibu.. :wink: Ausalt, tempo on sul tõega jalustrabav... Kuid peab mainima, et see, mida piltidel näen, on järjest parem. Mudel ju tegelikult üsna pisike, seda eriti eelmise Kuningtiigriga võrreldes, nii et areng on üsna hea.

Aga nüüd paar porinat kah - kuidas siis muidu - vaata see kenasti kikkis tissidega tädi vesikas, mille pärast värvimist peale panid, kõigepealt oleks pidanud selle koha, kuhu tädi tuleb, läikiva lakiga ära katma ja korralikult kuivada laskma. Seejärel vesikas kohale ja korralikult pinna vastu kinni. On olemas veel ka sellised imevedelikud, nagu Decal Set ja Decal Sol, arvan et isa teab sul nende kohta üht teist. Kuid isegi ilma nendeta jääb vesikas täiesti korralikult läikiva lakiga kaetud pinnale, hetkel on näha, et vesikas "helendab". Ja seejärel juba kas siis matt-või poolmattlakiga vesikas või ka kogu mudel üle käia. Ning alles pärast viimase täielikku kuivamist saab pesu kallale asuda, aga nüüd on sul pesulahus jooksnud vesika serva vahele, need laigud oleksid võinud olemata olla.
Asja oleks veelgi paremaks saanud, kui oleksid sõna ja tädi eraldi peale pannud, ilma tühja vahekohata, tavaliselt lõigatakse vesika kujundi ääred enne vette kastmist terava noaotsaga võimalikult väikeseks, siis on helendumisega riskimist tüki maad vähem.
Veid trossist kah - mudeli jaoks trossi otsides tuleb vaadata, mitmest keerust e. kardeelist ta koosneb, kahest keerust tross, olgu ta kasvõi metallist, jätab siiski vaid keerutatud nööri mulje. Võimaluse korral tuleks otsida kolmest või enamast kardeelist keerutatud sobiva jämedusega tross. Aga see on rohkem niisugune "iluviga", kui sa oma arenguga ei oleks nii kaugele jõudnud, nagu sa juba hetkel oled, siis vaevalt et sellest kirjutaksin :wink:
Küsimus kah: kas kahuri mask ja puksiirtrossi seeklid olidki mõeldud veidi teist tooni olema?
Ja pesust samuti: kui hakkad tumehalli või musta tärpentiniga pesu tegema, tee kogu hetkel töötlemisele mineva segmendi pind eelnevalt puhta pintsli ja puhta tärpentiniga kergelt niiskeks, ära ainult rohkelt üle ujuta! Ja siis tumedasse pesulahusesse kastetud peene otsaga pintsliga katsud õrnalt iga poldipea ja needi külge, igat pragu ja süvendit, kui läheb liiga suur ports, korjad liigse kohemaid puhta pintsliga ära. Siis ei teki selliseid vormituid laike, vaid saad just need kohad ära varjutada, mida õigeks pead. Ja seejärel juba tolm ja pori.

Olgu, kaua ma siin targutan, tegeklikult tuli mudel päris hea.

Urmas.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Nonii, väike elukas valmis. Kõik areng on toimunud õiges suunas. Ainuke mure on ikkagi veel see ''pesu''. Kui sa selle ka käppa saaksid, siis nurinaid ei tohiks enam olla.
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Ma kasutan pesuks looduslikke materjale nagu näiteks muld ja vesi kokku ja sellege plätserdan masina ära .
Annab mõnusalt porise masina mulje
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Kas see muld pidama ka pikema aja peale jääb või katad päras lakiga?

Aga kui tehased oleks suutnud samas tempos tanke vorpida sõjajal kestaks II maailmasõda vist siiani.

Nii tiigrikunn kui ka stuart on juba väga hea tasemega tööd ja mina endaomi kõrvale panna ei tihkaks. Tubli!
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

No siiamaani pole see mulla värk sealt maha pudenend alguses jah tuleb üleliigne ära aga pärast hea.Muideks tiigril ja m3a1 ei teind ma sopaga vaid selle veega mis seal tleb see juba jätab kontuurid ilusti näha ja kõik väga vot
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Ehhh...Kui vaid mina ise saaks ka nii kiiresti mõne mudeli valmis, kool on üks väga tüütu koht, võtab kogu motivatsiooni ära. :)
Aga jällegi üks hea töö. Kui tohib küsida, mis järgmiseks ette võtad?

M
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Küsida tohib alati . Järgmine on German Panzer Kpfw.38(t) Ausf .E/F .See mul juba käsil
skeletondude
Liige
Kontakt:

timmpz kirjutas:Küsida tohib alati . Järgmine on German Panzer Kpfw.38(t) Ausf .E/F .See mul juba käsil
Mis firma oma siis kah, Tristar vist?

M
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Tristar jah . Masin sai soetatud näituse päeval kullo poest
skeletondude
Liige
Kontakt:

Siis pean Sind õnnitlema, ühe väga hea ostu puhul! :)

M
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Arvan isegi et masin hea. Seda juba nii mitmetegi juppide juures näha olnud ja see masin juba ise huvitav.

Kas oled ise kah seda masinat kunagi ehitanud ?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist