Viktoriin
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Kas ei kardetud mitte amideks moondunud sakslasi? Ja piirkond oli vast Normandia piirkond. Kardeti diversiooniaktide toimepanemist.
Kahjuks konkreetsemalt ei meenu midagi
Kahjuks konkreetsemalt ei meenu midagi

* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
-
- Liige
- Kontakt:
Pakun Ardenne ja operatsiooni Greip, kus Otto Skorzeny imbus amide tagalasse sabotaasi eesmärkide. Kontollpunktides küsiti kõiksuguseid ameeriklastega seotud küsimusi ja ka hääldusi, et ameerika vormis sakslased kindlaks teha (a'la Miki Hiire tüdruksõbra nimi, jne). Ma nüüd ei tea kas see sõna kõlab sakslase suus teisiti aga pakun siis, et kästi öelda seda kontollpunktides. 
Kas see sõna mitte "wreath" (pärg, lillepärg) ei ole, kuna "wreth"-il ei ole tähendust inglise keeles

Kas see sõna mitte "wreath" (pärg, lillepärg) ei ole, kuna "wreth"-il ei ole tähendust inglise keeles

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
-
- Liige
- Kontakt:
Tõsi ta on, "wreath" - täheviga minu poolt
Ja sakslase häälduses kõlab ta tõesti pisut teisiti. Sabotaazhid ja paanika olid muidugi asjad, mida kardeti....hääküll, ma ütlen ise selle kõige suurema hirmu ära. Nimelt kardeti, et skortseenipoisid vana hea Ike'i (Eisenhoweri) ära röövivad. Selline kõlakas kuskilt lahti läks ja kuna vana Otto oli duce ja Horthy pojaga juba piisavalt kätt harjutanud ja omale kuulsust teinud, siis.... Ike peideti ära, Pariisis kükitas tema teisik ja vana sitsis mitu päeva keldris hirmsa valve all ja oli maruvihane. Küsi, Noor!

Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Ike'i röövimisest olevat rääkinud vangilangenud mehed desinformatsiooniks. Seepärast ka see legend ning kaitse tugevdamine Eisenhoweri ümber. Peamiseks eesmärgiks olevat Skorzeny poistel aga siiski Ardennide ofensiivi ettevalmistamine ning toetamine vaenlase tagalast.
Minu küsimus siis... puudutab saksa kindraleid II Maailmasõja perioodil.
Kindralitest:
- 223 sai surma või suri haavadesse
- 30 suri õnnetusjuhtumite tagajärjel
- 64 sooritasid enesetapu
- 20 hukati sakslaste endi poolt
- 33 hukati liitlaste poolt
- 128 suri vangilaagrites
- 145 suri sõjaga tekkinud tervise probleemidesse
Nüüd, et lõpetada see nimekiri, vaja oleks veel teada palju sõjas saksa kindraleid kaduma jäi?
Minu küsimus siis... puudutab saksa kindraleid II Maailmasõja perioodil.
Kindralitest:
- 223 sai surma või suri haavadesse
- 30 suri õnnetusjuhtumite tagajärjel
- 64 sooritasid enesetapu
- 20 hukati sakslaste endi poolt
- 33 hukati liitlaste poolt
- 128 suri vangilaagrites
- 145 suri sõjaga tekkinud tervise probleemidesse
Nüüd, et lõpetada see nimekiri, vaja oleks veel teada palju sõjas saksa kindraleid kaduma jäi?

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline