Saksa lindilõiked osta.ee-st

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Noor
Liige
Kontakt:

Saksa lindilõiked osta.ee-st

Postitus Postitas Noor »

Tere,

Lihtsalt huvipärast uuriks, et kas keegi siit foorumist ostis omale need Baieri lindilõiked osta.ee-st? Vaatasin seda müüki mõned korrad ja tundus, et oli kõva rebimine. :wink:
Võib olla olen loll ja ei tea kõiki nüansse aga sooviks veel teada, et mis tegi selle liistu nii väärtuslikuks :roll:

Noor
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

vaata osta.ee-ga on ka sellised asjad, et on ka selliseid müüjaid, kes vaatavad kui asi hakkab liiga odavalt ära minema, siis paneb sõbrad või tuttavad üle pakkuma. mul mõni tuttav on nii teinud. ise sellist jama ei poolda. aga võibolla nende liistude puhul ei ole asi nii.
Kasutaja avatar
Noor
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Noor »

Mul jäi ausalt öeldes karp lahti just selle liistu puhul. Ise ei oleks kuidagi üle 150-200.- tahtnud minna. Samas viimati vaatasin, oli midagi üle 600.- juba :shock: .
Seepärast murdsingi pead, et mis ta nii väärtuslikuks tegi mida ma ei tea või tähele ei pannud? Et kui ostja siit on, võiks pildid ülesse visata ja selgitada.

See sõpradel hinna tõstmine võib vist kurjaks maksma minna? Kui sõber "ostab" lõpuks asja, siis müüja peab ju mingi % osta.ee keskkonnale maksma või mitte? :roll:
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
ictta
Liige
Kontakt:

ega sõbrad välja ei osta. maksta tuli vist kohe alguses, kui eseme müüki panid (kui õieti mäletan).
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

Kui oksjon lõppeb edukalt tuleb maksta 10% ostale teenustasuks. Kui siis sõbrad pakuvad ja väja ei osta tuleb ostjal siiski ju teenustasu maksta.
ictta
Liige
Kontakt:

seda jah, aga siis ei lähe ka müüja jaoks asi odavalt ära. sedasi mu tuttav, kes sellist sigadust on kasutanud, ütles mulle. tahetakse ju oma asjade eest viimast saada
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Teine võimalik küse osta.ee-s on see, et lihtsalt kuskilt tekib mingi uusrikas, kes hakkab lambist endale kollektsiooni tekitama... makstes kõike karmilt üle, rahapaberit lugemata :shock:

Noore siin teemas mainitud Baieri liistu osta.ee-s ostiski üks selline vend - ta ilmus välja eikuskilt mõned kuud tagasi ja ostab valimatult kokku tääke ning viimasel ajal on hakanud ka saksa märke ostma :roll:

Peaasi, et noortel soovi on, ühesõnaga (ja raha ka :lol: :lol: )
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

No kui raha on, siis miks mitte? Müüjat ainult rõõmustab selline klient :D. Mis puutub osta.ee-s kokkumängudele, siis muidugi seda tehakse, nagu ka igas teises sellises oksjonikeskkonnas. Tavaliselt aga siiski kallimate esemete puhul ja kui on juba näha, et paar raha mitte lugevat tegelast on "konksu otsas".

Tegevus iseenesest muidugi pole ilus ja võib valusalt nüpud kõrvetada kui liiga hoogu minna.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist