pildid üleval
pildid üleval
nagu lubatud siis pildid http://live.hot.ee/gallery/show_image?id=439513
ja kevadine hinnasula on alanud.et annan kogu poolmuidu ära.kui on huvi,andke märku.
ja kevadine hinnasula on alanud.et annan kogu poolmuidu ära.kui on huvi,andke märku.
Viimati muutis sirvel, 19 Mai, 2008 8:13, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
...
noo...mis ma oskan öelda..andke andeks,et siis segaselt sai väljendatud..loodan,et nüüd päris vangi ei pane..ja see et kaks korda ühte sama..parandame ära selle väikese vea..
...
nii,nüüd on viimased pildid ka üleval..selle värvimise koha pealt,et mõned mudelid on üle kümmne aasta tagasi tehtud ja värvitud pintsliga..siis kui ma ise alles poisike olin ja nii öelda praktiseerisin seda asja ning omandasin vastavaid teadmisi oma vana käest.tema muide on modelismiga tegelenud juba pea 30 aastat
. ja kogu on lausa hirmuäratav.ma ise olen peale 1/35 loobumist mõnda aega teinud 1/72 tehnikat..neid mahub riiulile rohkem ja on lihtsam igast nisanäppude eest peita.ku aega saan,teen pildid ja riputan üles...muide,kuidas te neid pilte otse siia lehele panete?

Asi käib nii
, point selles ,et otsene link pildile oleks vahel 
Näiteks :

Väga hea koht on ka photobucket ( www.photobucket.com ) paned pildi sinna üles, seal kohe IMG code (
) mille lihtsalt siis copyd ja ongi kõik
Loodan ,et seletasin arusaadavalt

Näiteks :

Väga hea koht on ka photobucket ( www.photobucket.com ) paned pildi sinna üles, seal kohe IMG code (

Loodan ,et seletasin arusaadavalt

joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
...
wow!nii kiire vastus
..aga igaljuhul danke shön..kohe proovin järele.

- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
vastus
tänud aplausi eest...mul oli enne suurem kollektsioon.aga teise ilmasõja mudelid leidsid juba uue peremehe.see on kõik,mis alles jäänud ja uut omanikku otsib...jätkuvalt
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist