Itaalia kergetank
Materjaliks on tavaline EPO liim, mida meil siin igal pool tuubides müüakse, see valget sorti.
Urmas.
Urmas, millal võtad ette 1/35 tikutoosi mudeli kus iga tikk eraldi
Vaat kui ma tunneksin põletavat vajadust sellist tikutoosi tegema hakata, siis oleksin sunnitud tunnistama, et Rauli diagnoos peab paika...Ausalt, Sa vajad ravi!

Urmas.
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Eks ma siin nokitsen pisitasa ja püüan ikka edasi punnitada, panin prooviks veermiku kokku, et mis mulje jääb - eemalt vaadates pole väga vigagi:

ja teiselt poolt:

Üritan auru juurde panna, aga projekt liigub väga visalt - eks on teine juba pikale veninud ja tüdimus hakkab tunda andma, vähemalt niipalju targemaks olen saanud, et niipea enam midagi nullist tegema ei kipu...
Urmas.

ja teiselt poolt:

Üritan auru juurde panna, aga projekt liigub väga visalt - eks on teine juba pikale veninud ja tüdimus hakkab tunda andma, vähemalt niipalju targemaks olen saanud, et niipea enam midagi nullist tegema ei kipu...

Urmas.
Viimati muutis fossiil, 24 Mär, 2013 17:37, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Vot see on selline töö, mida ei tohiks ära värvida - et selle puhtus ja korrketsus värvi all kaduma ei läheks.
Võimas ja väga usutav.
Aga nagu ma aru saan, saab asi alguse täpsetest joonistes - ehk siis kahju, et sa sama pühendumusega ei saa Eesti soomukeid ehitada.
Võimas ja väga usutav.
Aga nagu ma aru saan, saab asi alguse täpsetest joonistes - ehk siis kahju, et sa sama pühendumusega ei saa Eesti soomukeid ehitada.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Ei no jah, eks ta ajab asja ära kah.panin prooviks veermiku kokku, et mis mulje jääb - eemalt vaadates pole väga vigagi

Värvimise suhtes arvan ma, et eks sa võiksid ta värvimata jätta küll. Mulle meenub aga, et sa rääkisid IS-2 seoses, et epo hakkas sul kollakaks minema. Ehk oleks parim lahendus selline, et enne värvimist teed suurel hulgal pilte, et tulevikus hea vaadata (võimalus nendega ka välismaistes foorumites inimesi ahhetama panna). Värvimine ja viimistlemine tähistaks sellist ilusat lõppu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist