Tuli selline asi maa seest välja, kas tegu on panzerfaust'ga? toru läbimõõt umbes 30mm.
On sellisel asjal ka mingit väärtust, see sihik/päästemehhanism on suht pude.
Pole see toru ja lisavidinad nii pudedad miskit, kui fotolt vaadata. Lased kenasti roostest puhtaks, ja kui robustset füüsilist jõudu ei rakenda ja selle füüsise vaimse pingega asendad, siis võid isegi detailid liikuma saada.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Toru tühi jah. Sai samast kohast veel vindi kuule leitud, terassüdamikuga, oli terassüdamik sõjaajal standardvärk?
Kui keegi ostmisest huvitatud võib oma pakkumise privasse teha, ise Tallinna mees. Kui mahti saan lasen ta ka ilusti elektrolüüsis puhtaks.
Palju siis sinu arust selline rooste käkk maksab.Ilmselt oled lasknud ennast liialt mõjutada nende Kurtnas kilode kaupa roostet müüvate ärimeeste hindadest.Minu poolest võid selle raipe eest ka tonni välja visata!
Ei maksa teravaks minna! Palju mina sellise vausti eest olen nõus välja käima, on minu asi. Täpselt sama moodi on sinu hinnalagi 100.- sinu subjektiivne arvamus, mitte objektiivne hind.