Suur auhind !!!

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

No vähemasti on järgmiseks aastaks valmis...... tuttav tunne.

Levar
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Tere,

Kahju, et ka see aasta tuleb vähene osavõtt :(
Lõunase seisuga oli poe riiulis ainult fossiili TKS ja siis minu soomusauto BA-3 koos meeskonnaga.
Laupäev ja pühapäev on veel aega mudelid ära viia, kiirustage :wink:
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

No nüüd samapalju kohal kui eelmine aasta :) Fossiil lubas lahkesti oma TKS-i tiba nihutada ja ma settisin oma T34/76 ka samasse riiulile. Lennukite tarvis jäi nüüd terve tühi riiul. Vast tormlevad mudelistide hordid nüüd kohale. Igaks petteks mainin et pühapäev pidavat hobikeskus kinni olema ja homme on kelle neljani. Selline oli müüja info.

PS. Miramaxi BA-3 näeb väga lahe välja , sihuke kõrge ja kipakas masin. Pole varem sellise pilguga teist vaadanud.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Ma siin ikka rühin edasi. See et pühapäeval asja kohale viia ei saa, lisab ainult närvipinget. :roll: :twisted:
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Ma siin andsin endale väikse jaanipäeva lubaduse. Et kui järgmine kord mingi tähtaja peale töö, siis alustan ikka veidi varem ja jätan isegi midagi muud pooleli kui vaja. Seekordne töö läks ikka täiega kiirustamiseks. Vimane nädal olid ikka hellad jamad kaelas.. tuli igal õhtul poole ööni laua taga istuda. Ma ikka hindasin töö mahtu väga valesti, aga miski hetk otsustasin punnitada viimase hetkeni, et ikka välja saaks panna, äkki mudu ei tulegi ühtki lennukit näitusele. Homme loodan siis enne lõunat ära ka viia. Hetk tagasi nägi töölaual seis selline välja

http://www.emmk.ee/kalle/models/dh9/PDH0033.jpg

http://www.emmk.ee/kalle/models/dh9/PDH0037.jpg

Ja nüüd tagasi nokitsema..

Kk
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Nonii, mudel edukalt kohale viidud ja jäi isegi 20 minutit üle. Väga võimsad asjad on seekord tehtud, mulle meeldisid!
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Õnnitlused osalejatele! Tõesti vägevad tööd. Kahju, et seal ainult nii kehva valgus on ja raske kogu seda värki imetleda.

Fossiili TKS - omas headuses ja detailsuses on siin juba palju kiita saanud ja täiesti asja eest.
Siimu haubitsamehed on väga ilus ja loomulik töö. Olles alumisel riiulil, oli teda väga halb vaadata valguse murdumise pärast klaasidel ja ma väga loodan seda ka tulevikus kuskil naturaalis näha.
Miramaxi BA on vägev, võtaks või ise sellise soomuse ette ja figuurid igati ilus vaadata. Korrektselt alusel ka, nagu asi peab olema!
Kalle lennuk on muidugi jälle klass omaette, kahju et ainus lennuriist, pole millegiga võrrelda antud võisltuse raames, aga ilus vaadata omades värvides linnukest.
Joss on seekord täiesti üllatanud. Ma nigu sind ikka lennukitemeheks pidanud rohkem aga see tank ja eriti see tillukeste poiste korpus on väga ilus ja puhas töö. Medalid rinnas ja puha! Minu lemmik sedakorda!

Veelkord palju õnne ja kui aega saan lähen vaatan veelkorra!

edit: Siim kurat, kui 20 minutit üle jäi siis oleks võinud ju vähe kobedama sildi teha :)
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Saadi siis võitja teada? :)

Marek
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Kõrge Kohus on koos käinud ja Otsused langetanud.

Muuhulgas otsustas Kõrge Kohus, et võitja(d) kuulutatakse välja järgmisel kolmapäeval toimuval kokkutulekul. Ning seejärel postitatakse info ka militaar.net'i.
mürakaru
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mürakaru »

Mis kell siis võivad foorumlased tublide mudelistide auks plaksutama tulla auhinnatseremooniale?
Kuupäev 02.07 nagu ma aru saan?

mürakaru
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Vbndst, see jäi tõesti ütlemata.

Autasustamine toimub 2. juulil algusega kell 1800 samas Hobikeskuses (Pärnu mnt. 186, III korrus).

Ning üritus läheb sujuvalt üle igakuiseks kokkusaamiseks...
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Täna oli siis tähtis päev, kus võitjatel sai käppa suruda ning auhindu jagada...

Enne kui asja juurde asun, ka väike sissejuhatus. Konkurss kosub tasapisi iga aastaga. Seekord juba viis tööd. Ning tase on endiselt väga kõrge. Mis muidugi ei teinud Kõrge Kohtu tööd lihtsaks, aga mitu pead on ikka mitu pead...

Sellelgi aastal olid kõik tööd väga asjalikud ning midagi kiiduväärset või unikaalset oli igaühel neist. Siiski otsustasime auhindade väärtust mitte devalveerida ning jagasime välja vaid kolm auhinda. Auhinnatud said vaid need tööd, milledel neid kiiduväärt asju oli ikka õige mitu...
  • Suur Auhind - TKS ja Fossiil
Kaks lisaauhinda (žürii ei osanudki neid kuidagi nimetada, ei ole need enam ei lohutuseks ega ergutuseks :roll: :wink: )
  • Panzergrenadier ja laskurkorpuse M-30 koos meeskonnaga
    Kalle ja DH-9
Tänusõnad sponsoritele:
  • Hobikeskus - ruumid ja näitus
    Arvo LV - auhinnaplakatid
ja eriline tänu
  • Kallele kelle abil lõpuks materialiseerus ka Suur Auhind ise. Ning seda üsna tüsedal ning kaalukal kujul...
Konkursil osalenud mudelid on vaadata kuni 1. septembrini Hobikeskuses (Pärnu mnt 186, III korrus). Loodetavasti postitab Tsiknat kaugeltnurga meeste jaoks teemasse ka fotod mudelitest.
    Luciano
    Liige
    Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Õnnitlused võitjatele ja osalejatele.

Tänud korraldajatele, et vaatamata väiksele sihtrühmale selline suur sündmus teoks saab.
    Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
    www.aiaimpeerium.ee
    asjaajaja
    Liige
    Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Õnnitlused ka minu poolt! Kaugeltnurga mehena jään tsiknati fotosessiooni ootama.
    Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
    Tsiknat
    Liige
    Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Suure Auhinna võistlustööd.
    Fossiili TKS
    Pilt
    Pilt
    ja tagajärg
    Pilt
    kui lennuk,siis teadagi Kalle
    Pilt
    Pilt
    Miramax
    Pilt
    Pilt
    Joss Metsast
    Pilt
    Pilt
    Panzergrenadier
    Pilt
    Pilt

Tase on kõrge ja osalejate arv kasvab aastast aastasse.Loodan ,et need pildid innustavad uusi tegijaid järgmisel võistlusel vanadega liituma.

Toomas
    Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
    Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline