Suur auhind !!!
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
No nüüd samapalju kohal kui eelmine aasta
Fossiil lubas lahkesti oma TKS-i tiba nihutada ja ma settisin oma T34/76 ka samasse riiulile. Lennukite tarvis jäi nüüd terve tühi riiul. Vast tormlevad mudelistide hordid nüüd kohale. Igaks petteks mainin et pühapäev pidavat hobikeskus kinni olema ja homme on kelle neljani. Selline oli müüja info.
PS. Miramaxi BA-3 näeb väga lahe välja , sihuke kõrge ja kipakas masin. Pole varem sellise pilguga teist vaadanud.

PS. Miramaxi BA-3 näeb väga lahe välja , sihuke kõrge ja kipakas masin. Pole varem sellise pilguga teist vaadanud.
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Ma siin andsin endale väikse jaanipäeva lubaduse. Et kui järgmine kord mingi tähtaja peale töö, siis alustan ikka veidi varem ja jätan isegi midagi muud pooleli kui vaja. Seekordne töö läks ikka täiega kiirustamiseks. Vimane nädal olid ikka hellad jamad kaelas.. tuli igal õhtul poole ööni laua taga istuda. Ma ikka hindasin töö mahtu väga valesti, aga miski hetk otsustasin punnitada viimase hetkeni, et ikka välja saaks panna, äkki mudu ei tulegi ühtki lennukit näitusele. Homme loodan siis enne lõunat ära ka viia. Hetk tagasi nägi töölaual seis selline välja
http://www.emmk.ee/kalle/models/dh9/PDH0033.jpg
http://www.emmk.ee/kalle/models/dh9/PDH0037.jpg
Ja nüüd tagasi nokitsema..
Kk
http://www.emmk.ee/kalle/models/dh9/PDH0033.jpg
http://www.emmk.ee/kalle/models/dh9/PDH0037.jpg
Ja nüüd tagasi nokitsema..
Kk
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Õnnitlused osalejatele! Tõesti vägevad tööd. Kahju, et seal ainult nii kehva valgus on ja raske kogu seda värki imetleda.
Fossiili TKS - omas headuses ja detailsuses on siin juba palju kiita saanud ja täiesti asja eest.
Siimu haubitsamehed on väga ilus ja loomulik töö. Olles alumisel riiulil, oli teda väga halb vaadata valguse murdumise pärast klaasidel ja ma väga loodan seda ka tulevikus kuskil naturaalis näha.
Miramaxi BA on vägev, võtaks või ise sellise soomuse ette ja figuurid igati ilus vaadata. Korrektselt alusel ka, nagu asi peab olema!
Kalle lennuk on muidugi jälle klass omaette, kahju et ainus lennuriist, pole millegiga võrrelda antud võisltuse raames, aga ilus vaadata omades värvides linnukest.
Joss on seekord täiesti üllatanud. Ma nigu sind ikka lennukitemeheks pidanud rohkem aga see tank ja eriti see tillukeste poiste korpus on väga ilus ja puhas töö. Medalid rinnas ja puha! Minu lemmik sedakorda!
Veelkord palju õnne ja kui aega saan lähen vaatan veelkorra!
edit: Siim kurat, kui 20 minutit üle jäi siis oleks võinud ju vähe kobedama sildi teha
Fossiili TKS - omas headuses ja detailsuses on siin juba palju kiita saanud ja täiesti asja eest.
Siimu haubitsamehed on väga ilus ja loomulik töö. Olles alumisel riiulil, oli teda väga halb vaadata valguse murdumise pärast klaasidel ja ma väga loodan seda ka tulevikus kuskil naturaalis näha.
Miramaxi BA on vägev, võtaks või ise sellise soomuse ette ja figuurid igati ilus vaadata. Korrektselt alusel ka, nagu asi peab olema!
Kalle lennuk on muidugi jälle klass omaette, kahju et ainus lennuriist, pole millegiga võrrelda antud võisltuse raames, aga ilus vaadata omades värvides linnukest.
Joss on seekord täiesti üllatanud. Ma nigu sind ikka lennukitemeheks pidanud rohkem aga see tank ja eriti see tillukeste poiste korpus on väga ilus ja puhas töö. Medalid rinnas ja puha! Minu lemmik sedakorda!
Veelkord palju õnne ja kui aega saan lähen vaatan veelkorra!
edit: Siim kurat, kui 20 minutit üle jäi siis oleks võinud ju vähe kobedama sildi teha

Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Site Admin
- Kontakt:
-
- Site Admin
- Kontakt:
-
- Site Admin
- Kontakt:
Täna oli siis tähtis päev, kus võitjatel sai käppa suruda ning auhindu jagada...
Enne kui asja juurde asun, ka väike sissejuhatus. Konkurss kosub tasapisi iga aastaga. Seekord juba viis tööd. Ning tase on endiselt väga kõrge. Mis muidugi ei teinud Kõrge Kohtu tööd lihtsaks, aga mitu pead on ikka mitu pead...
Sellelgi aastal olid kõik tööd väga asjalikud ning midagi kiiduväärset või unikaalset oli igaühel neist. Siiski otsustasime auhindade väärtust mitte devalveerida ning jagasime välja vaid kolm auhinda. Auhinnatud said vaid need tööd, milledel neid kiiduväärt asju oli ikka õige mitu...
)
Enne kui asja juurde asun, ka väike sissejuhatus. Konkurss kosub tasapisi iga aastaga. Seekord juba viis tööd. Ning tase on endiselt väga kõrge. Mis muidugi ei teinud Kõrge Kohtu tööd lihtsaks, aga mitu pead on ikka mitu pead...
Sellelgi aastal olid kõik tööd väga asjalikud ning midagi kiiduväärset või unikaalset oli igaühel neist. Siiski otsustasime auhindade väärtust mitte devalveerida ning jagasime välja vaid kolm auhinda. Auhinnatud said vaid need tööd, milledel neid kiiduväärt asju oli ikka õige mitu...
- Suur Auhind - TKS ja Fossiil

- Panzergrenadier ja laskurkorpuse M-30 koos meeskonnaga
Kalle ja DH-9
- Hobikeskus - ruumid ja näitus
Arvo LV - auhinnaplakatid
- Kallele kelle abil lõpuks materialiseerus ka Suur Auhind ise. Ning seda üsna tüsedal ning kaalukal kujul...
Õnnitlused võitjatele ja osalejatele.
Tänud korraldajatele, et vaatamata väiksele sihtrühmale selline suur sündmus teoks saab.
Tänud korraldajatele, et vaatamata väiksele sihtrühmale selline suur sündmus teoks saab.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Suure Auhinna võistlustööd.
Fossiili TKS

ja tagajärg

kui lennuk,siis teadagi Kalle

Miramax

Joss Metsast

Panzergrenadier

Tase on kõrge ja osalejate arv kasvab aastast aastasse.Loodan ,et need pildid innustavad uusi tegijaid järgmisel võistlusel vanadega liituma.
Toomas
Fossiili TKS

ja tagajärg

kui lennuk,siis teadagi Kalle

Miramax

Joss Metsast

Panzergrenadier

Tase on kõrge ja osalejate arv kasvab aastast aastasse.Loodan ,et need pildid innustavad uusi tegijaid järgmisel võistlusel vanadega liituma.
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline