Mina olen kell 18.00 hobikeskuses kohal võitjaid õnnitlemas.
Kuna enne seda üritust osalen Hansapanga tervisejooksul, siis tervise taastumise huvides grillima seekord kahjuks ei tule
No kena kokkutulek oli jällegi, seekord siis mad mats'i juures, enne kui kohale jõudsime saime üksjagu Saku kandi geograafiat selgeks Aga lõpuks leidsime ka õige teeotsa üles!
Igatahes tänud võõrustajale!
tere-tere!
Tõesti väga tore aftervärk oli...sinna juurde kuuluva orienteerumisega...
Tänud peremehele kes meid vastu võttis ...
Igati õnnestunud kokkutulek
Järgmise korrani
Lugupidamisega
Ehee, tore oli.
Sai tööd uuesti ülevaadatud, tiba juttu vestud, auhinna jagamine ja siis afterparti. No ja boonuseks pisike autoorienteerumine saku ja kasemetsa vahel
Küll hakkab tekkima tunne et modelistide asemel on miski peene kokaklubiga tegemist, lihajupid aina paremaks lähevad. Siinkohal eriline tänu Mad Matsile kes oli valmis küpsetanud väga hea ribi.
Oli tore jah, põhikamp jälle koos! Ja tore oli näha, et her Porovoz jälle tervise juures:) Mudelistide road movie oli lõbus ja eriti kui veel kohale ka jõudsime.
Ja muidugi tänud võõrustajatele ka.
Pakuks kohe välja järgmiseks korraks kohana väikse ehitusplatsi grilli Trummi kandis. Kus kunagi esimest korda käed liimiseks tegin ja nüüd taas millalgi peaks mudeli nurgake sündima. Väljas olemise ruumi jätkub, aga sees pole kahjuks veel midagi teemakohast vaadata. Aga sellised "oli kord"
stiilis pildid enne kui suur remont valmis, oleks päris huvitav. Annab veel arutada, aga järgmise korrani igatahes!
Nii ma pakkusin välja küll, aga viimastel päevadel olen veidi kahtlema hakanud.
Nimelt kipub kole vihmane ja külm olema ja kolmapäevaks lubab vist ka. Aga hetkel on mul seal selline seis, et siseruume pole pakkuda, niiet võib päris nutuseks see asi kujuneda, kui ikka korralikult kallab.
Äkki oleks mõistlik siiski Kullo klassis seekord teha ja minu tulevase mudelitoa vaataks järgmine kuu üle? Või on muud kohad? Või trotsime ilma..?;)