M4A2 Sherman U.S Marines
-
- Liige
- Kontakt:
Tere Janno.
Arvestades vooderdisel ilutsevat loosungit,on tegu masinaga, mis osalenud mingi vaikse ookeani dessantoperatsioonil. Minu jaoks on üldse teadmata,mis värvi olid seal jänkide tankid? Ehk küsiksin su käest, millist värvilahendust pakub mudeli tootja? Veel, sa värvid vist ikka pintsliga? Muretse omale aerograaf, usu kohe läheb värvimine lõbusamaks!
Arvestades vooderdisel ilutsevat loosungit,on tegu masinaga, mis osalenud mingi vaikse ookeani dessantoperatsioonil. Minu jaoks on üldse teadmata,mis värvi olid seal jänkide tankid? Ehk küsiksin su käest, millist värvilahendust pakub mudeli tootja? Veel, sa värvid vist ikka pintsliga? Muretse omale aerograaf, usu kohe läheb värvimine lõbusamaks!
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Minu jaoks on probleem selles, et ei suuda tuvastada värvi olive drab tonaalsust? Vaadates ajaloolisi kroonikakaadreid, jääb mulje mingist ebamäärasest hallikas- rohekas- kollasest toonist. Igal juhul on toon selline ebamäärane. Ehk on mõnel värvitootjal sobiv värv välja pakkuda?
Vaoinasele: luureandmetele tuginedes lähed sa vist varsti progressiivsemale värvimistehnoloogiale üle, või mis?
Vaoinasele: luureandmetele tuginedes lähed sa vist varsti progressiivsemale värvimistehnoloogiale üle, või mis?
Luurasin veidi Olive Drabi teemal ja leidsin sellise rea; Matt Olive Drab Humbrol 155 peaks vastama teistel tootjatel järgmistele nummritele:
Gunze Hobby Color - H 52
Gunze Mr.Color - C 12
Model Master Enamel - 1711
Model Master Acrylic - 4728
Tamiya - XF 62
Pactra - A 30
Vallejo - 887
Agama - A2M
Osad värvid on minu jaoks tundmatu looma nahk - siinkandis neid vaevalt et leidub, kuid näiteks Revelli koha peale oli selles tabelis selle tooni jaoks tõmmatud kriips....
Urmas.
Gunze Hobby Color - H 52
Gunze Mr.Color - C 12
Model Master Enamel - 1711
Model Master Acrylic - 4728
Tamiya - XF 62
Pactra - A 30
Vallejo - 887
Agama - A2M
Osad värvid on minu jaoks tundmatu looma nahk - siinkandis neid vaevalt et leidub, kuid näiteks Revelli koha peale oli selles tabelis selle tooni jaoks tõmmatud kriips....
Urmas.
Aga masin on peaaegu lõppusirgel,eriti pasaseks teda ei aja,
Pildid:

Pildid:

Viimati muutis janno8, 10 Juul, 2008 20:43, muudetud 1 kord kokku.
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
-
- Liige
- Kontakt:
Nöör tõmba kergelt välgumihkli kohalt läbi, siis ei jää selline karvane nagu sul piltide pealt näha - praegu ei tundugi ehk palja silmaga vaadates väga hull, aga kui ta mõne aja pärast riiulil pisut tolmu külge saab, siis võivad need udemed päris gigantsed välja näha. ning paar tiiru rohkem üle koorma ei teeks jah paha. Mulle meeldib, mis sa selle küljelaudisega teinud oled - täitsa ehe näeb välja. Tank tahab veel pesu ja kulutamist saada - siinjuures ei tasu pesu karta - ei kipu ta seda mudelit üldse ära rikkuma, nagu kardetakse. Ma ei tea, kas sul on roomikud juba kinni pagaldatud. Ise panen harilikult roomikud kõige viimasena - see annab võimaluse veermiku ja roomiku jooksuosa nn. möödaläinud porist puhastada, veoratta hambad haljaks teha ja viimase lihvi kuluvatele osadele anda jne.
Jätkuvat indu!
Kristjan
Jätkuvat indu!
Kristjan
No kenasti edeneb, minu arvates on see puidust laudis eriti hästi välja kukkunud, tulede raamidega sa mässama ei viitsinud hakata, aga mis sellest ikka - lihtsalt makrot sellest piirkonnast ei tee..
Roomiku kohta on kah küsimus - kas teda veidi pingutada ei anna - ajaloolistel fotodel on Shermanite roomik üsna pingul peal, aga sinu mudelil on ta ees ja taga allosas pehmelt kumer?
Urmas.

Roomiku kohta on kah küsimus - kas teda veidi pingutada ei anna - ajaloolistel fotodel on Shermanite roomik üsna pingul peal, aga sinu mudelil on ta ees ja taga allosas pehmelt kumer?
Urmas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 10 külalist