Ma kavatsen pesta rohelise ja halliga!
Ma ei tea, mis järjekorras siin teised värvivad pesevad ja kulutavad, kuid mudeli koostamisel pakuksin mina ise välja sellise värvimisjärjekorra:
1. krunt
2. põhivärv (osad kes aerograafiga teevad, katavad ühes toonis mudeli tumedama põhivärviga ja siis heledama kattevärviga, et jätta pleekinud muljet. pintsliga saab teha vaid ühte tooni põhivärvi)
3. Kamo värvid, kui tegu on laigulise masinaga
4. dekaalid (olen näinud et inimesed panevad dekaale kulutatud masinale. Loogika ütleb, et kuna eraldusmärgid värvitakse puhtale alusvärvile, siis peavad need kulunud põhivärviga pärast sama kulunud välja nägema)
5. Lakk (fikseerib põhivärvi ja katab dekaalid)
6. lisan tööriistad, summutid ja muu, mis põhivärvi ei ole
7. must pesu (rõhutab sügavusi, uurdeid ja pinnavorme)
8. roostepesu (tekitab roostesette kohtadesse, kuhu vesi kauemaks pidama jääks) samuti roostenired kronsteinide jms. alla.
9. drybrush erinevate metallikutega
10. õliplekid ümber läinud vedelikud jne.
11. Muda, pori jne. (isiklikult teen pastellidega - kuivavad kiirelt, jätavad matistunud pinna ja näevad päris kobedad välja. Mitmekesisust annab, kui teha muda mingis tooniulatuses mitme värviga ja kindlasti tuleb jälgida loogikat, et mis kohad reaalselt saavad masinal mudaseks - ilmselgelt tornilagi on näiteks suht mudavaba. Põhjale alati kanda kiht pintsliga pikisuunas, sest rohi ja taimed ja muu sodi kraabivad põhjale jooned sisse.
12. õliplekid üle teha, uus lahus imbub juba mõnevõrra poorse mudakihi sisse luues päris tõetruu efekti.
13. pastellitolmuga üle tolmutamine.
Kulutamise loogika seisneb selles, et mis kiht millist katma jääb. mingist astmest tagasipöördumine toob kohe loogikavea sisse ja pärast kipub asi ebaloomulik jääma.