T-72 B koos EDZ-ga

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Nõustun Siimuga - mulje on ikka oluliselt parem.
Isiklikult tahaks peno mõned sentimeetrid alt õhemaks lõigata - siis ei jää sellist postamenditanki muljet.

Tubli (Y)
Kristjan
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Vahva värk. Puud saaks tegelikult loomulikumas sellega kui okstel keskmine roots pruuniks värvida. Paras peen töö - natuke pintsliga nokitsemist.
Muda, lumi ja tank on väga hea.
Panzergrenadier kirjutas:Aga dioraami aluse pead ka korda tegema ja penoplasti ümber ka midagi dekoratiivset leiutama.
mina olen enda omad ära pahteldanud ja lihtsalt üle värvinud.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Tohoh, aitäh heade sõnade eest! :)

Enam ma küll siis pintsliga värvima ei hakka, ei tahaks ka, palju huvitavam ja põnevam on aerofraafiga. ;)

Aga seda "torti" ma vist lühemaks lõikama ei hakka, suurus on paras ja lisab mõnes mõttes effektile, IMHO.

Hmm...Ah, et pahtliga, ma siin mõtlesin, et panen sinna vineeri ja värvin mustaks, kuid see ei tuleks eriti ilus.

Marek
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Ma olen oma tarkusega vist veidi hiljaks jäänud, aga mind pani mõtlema, et kui on Põhja-Venemaa, siis kas sealt lume alt üldse mingit erilist pori välja tuleb. Meil siin Eestis sajab lumi külmumata maale ja lume all lainetab teinekord lausvesi. Venemaa põhjaosades on enne paras pakane ja maapind mitukümmend sentimeetrit läbi külmunud, kui sinna peale lumi sajab, siis pole pori enam kusagilt leida. Tank võib jah lume kuni maapinnani ära kraapida ja kindlasti ka veidi pinnast lõhkuda, paisates murujäänuseid ja samblatutte lume peale laiali aga see on vist ka kõik.
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

skeletondude kirjutas: Hmm...Ah, et pahtliga, ma siin mõtlesin, et panen sinna vineeri ja värvin mustaks, kuid see ei tuleks eriti ilus.
Marek
vineeri saad panna juhul kui sul on see "tort" ilusti täisnurksena välja lõigatud on, muidu pead hakkama pealt täis valama vahesid mis vineeri ja peno vahele jääb ja siis pead hakkama pealispinda üle tegema, et see muu dioga ühtiks.

Pahteldamine annab sulle võimaluse jätta kogu "tort" kergelt bareljeefne ja katta see mustjas-pruuni värvi seguga, et see meenutkas pinnast.
Kas see just parim stiil on aga kindlasti praeguses faasis kõige lihtsam.

Aga neid puu oksi proovi siis aerograafiga rootsu pealt natuke pruunistada.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Nonii, oled nüüd esimese valmis asjaga maha saanud ja sellega seoses ka üksjagu erinevaid kommentaare ära teeninud. Kuna ma ise modernsetest masinatest suurt midagi ei tea, siis mingeid hinnanguid andma ei kipu, ainus mida minu arvates oleks võinud eelnevalt teha - oleksid võinud otsida sobivalt porise/lumise T-72 pildi ja sellele toetudes siis mudelit töödelda, siis oleks ebakindlust palju vähem olnud.
Aga vähemalt valmis ta nüüd on, nii et edu edaspidiseks!

Urmas.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Tegelikult ma siin mõnda aega seivisin paraja portsu pilte omale arvutisse, kuid lasin nad hiljuti maha, arvates, et ei lähe neid enam vaja, sellepärast ei saagi näidata.
Piltidel olid masinad Tšetšeenias, mis olid suht samal kombel mudased, sellejärgi ma tegingi. ;)

Marek
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Tšetšeenia ja Põhja-Venemaa on kaks päris erinevat asja. Pole ise küll Tšetšeenias käinud, aga seal peaks talvel muda küll olema nagu muda. :)
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist