Aga kuna põhivärve ei ole enam alles (sinihall oli pealegi ise toonitud), tuleks parandustega koos asi üle värvida (mida oleks kahju teha, kuna mulle see värviskeem meeldib, niiet parem las see olla - mul teine veel, kokkupannes tuleks too paremini teha.
Niiet konstruktiivne kriitika on oodatud, kuid kas mudelile rakendamist leiab, on iseasi. Vihjeks ka - ma ei püüagi mingid reaalses elus ringilendavat kooslust teha, nii mõnigikord tuleb pisut fantaasiat sisse (ei mäleta camo päritolu, oli vist pakistan? samas õhukoguri külgedel olevad tulekesed on pigem iisraeli/kreeka masinate omad).

Igatahes silma torkavad ja parandatavad:
1. HTS värvida õigesse skeemi;
2. Rattad on praegu Gloss Black, kuna siis muud polnud, tuleks teha ikka õigeks kummiks.
3. Static Dischargers - osad on murdunud, kuid tuleks kõik asendada tamiilist tehtutega
4. Väljalase pronksi ja terasega üle värvida
5. kere peal olevate miinustega ei ole miskit suurt teha, kui ei taha üle värvida, nagu nt ühendus kere peal esimese ja tagumise poole vahel, ning õhukoguri ning kere alumise poole vahel.
Pisut "maskeeriks" vigasid ka muu osade esiletoomisega, nagu nt panel lines väljatoomisega ning vähese weathering-iga
Lisatud: uitmõttena - oleks piisavalt vesikleepse, võiks teha asja hoopis Eesti markeeringutega? Või lihtsalt kasutada maske ja värvida tunnused? Block 52 Eesti relvastuses oleks ju päris tuus teema.