Italeri uus 1:35 S-boot

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Italeri uus 1:35 S-boot

Postitus Postitas Kapten Trumm »

/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Minge te ka kuradile - Fieseler, LWS ja nüüd siis see ka veel... jälle üks asi mille pärast südant valutada, et ikka kindlalt riiulile selle saaks...
skeletondude
Liige
Kontakt:

Re: Italeri uus 1:35 S-boot

Postitus Postitas skeletondude »

Ära nüüd seda halvasti võta, kuid ma arvan, et kõik on juba sellega tutvunud, ning oleksid võinud postitada "Sahinate" teemasse... :roll:

Marek
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Ma ei võtagi halvasti - näen lihtsalt ette seda suuremat näljahäda, mis paistab olema vältimatu, et seda paati saada...

Oo suuremeelne külmik - kuni järgmiste jõuludeni oled sa nüüd jumalast tühi ja hüljatud paik!
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Hehe, ega ma nüüd sinule seda ei öelnud.
Aga jah, tõesti varsti pean ma vist isegi teise töö hankima suvel, kuigi Storch mind eriti ei köida. :lol:

Marek
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Selle hind peaks tulema suurust ja detailide arvu ELCO-ga võrreldes ca 1500 kr.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Vaata aga, mida Italeri tegema hakkab, septembrist alates võib siis jälle õudukaid unes näha..., no et ääretult huvitav mudel ja veel "õiges" mõõtkavas kah. Ei tea kohe, tuleb vist seekord süda kõvaks teha ja ega seda ruumi kah korteris enam ülearu ei ole...
Aga muidu väga huvitav modelleerimise objekt, mõni aeg tagasi jätsin nagu nimelt selleteemalise raamatu ostmata...

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist