Soodla kant?

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
qwerty009
Liige
Kontakt:

Soodla kant?

Postitus Postitas qwerty009 »

Tervist, on kellelgi ehk mingit kaarti või niisama teavet kas ww2 ajal Soodla kandis ka mingit sõjategevust toimus?
Veidi olen metsas seal liikunud ning kaevikuliine on, kuid tahaks teda mis ajajärku need võivad kuuluda ning on seal kandis ka mingisuguseid arvestatavaid lahinguid olnud?
Kui tulevikus GPS'i saanning midagi leian saaksin siia ka kordinaadid ülesse lükata, et ka teised Harjumaa mehed nädalavahetustel saaksid käia metsas värsket õhku hingamas.
O: Vanemat mil tehnikat
traatjalg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas traatjalg »

Vikipalu (Kehra lahing)ja Külmallika all peaks ka midagi olema,vähemalt mõned saksa täägid jne.olen mina siit saanud.
qwerty009
Liige
Kontakt:

traatjalg kirjutas:Vikipalu (Kehra lahing)ja Külmallika all peaks ka midagi olema,vähemalt mõned saksa täägid jne.olen mina siit saanud.
Avastasin, et ühel kaardil on ka harjumaa suht täpselt välja toodud, ehk saad asja uurida ning asukohad umbkaudsete kordinaatidena anda?

http://kaart.tallinn.ee:8080/Tallinn/Sh ... style=none
traatjalg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas traatjalg »

X574827 Y6588915 enam vähem sealt leidsin saksa täägid padrunid killuvööd võib olla,et laste poolt sinna veetud samast rabast on veel leitud kasti täis miinipilduja miine. X576946 Y6588539 enam vähem sealt tuli japsi padruneid kiirlaadijates.Vikipalu lahingu täpseid kohti momendil ei oska määrata.Kaart päris asjalik.
qwerty009
Liige
Kontakt:

Kaardi tugev külg on just Harjumaa ortofoto 1:10 000 :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist